Merkel K5 Kiplauf Black 7x57R Pistol grip, Grade4, 56cm, M15x1

Merkel K5 Kiplauf Black 7x57R

Pistol grip, Grade4, 56cm, M15x1

Varenr:121537
57 390,00
-+
1 På lagerBeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Merkel K5 Kiplauf Black 7x57R

Merkel K5 Kipplauf: Maksimal Presisjon og minimal vekt

Merkel K5 Kipplauf er et mesterverk av tysk ingeniørkunst, designet for de som setter pris på eksepsjonell ytelse og eleganse. Denne unike kombinasjonsriflen kombinerer høy presisjon, pålitelighet og håndverkskvalitet i et imponerende og lett format.

 

Fordeler:

  • Merkel K5 Black leveres med manuell oppspenner og «tilting block»-mekanisme i "gull" utførelse.
  • Vekt kun ca. 2,4kg
  • Kan leveres i links (Mot pristillegg)
  • Flutet pipe med heavy barrel
  • Justerbar, direkte avtrekker er titannitrid belagt og perfekt for presise, nøyaktige opptak på avstand. Fabrikk (forhåndsjustert) avtrekkervekt på 600g.
  • Tilgjengelig i en rekke kalibre på forespørsel
  • Gradering på treverk kan oppgraderes på forespørsel (Mot pristillegg)
  • Individuelle oppgraderinger er mulig

 

 

Kipplauf-design:

Merkel K5 er bygget på det beundringsverdige kipplauf-designet, noe som gjør den til enkel og kompakt å bære samtidig som du opprettholder presisjonen og funksjonaliteten.

 

Lettvektskonstruksjon:
Laget med fokus på minimal vekt, gjør Merkel K5 det enkelt å håndtere og bære på lengre jakt turer uten å gå på kompromiss med ytelsen.

 

Presisjonsløp:
Løpet på Merkel K5 sikrer suveren presisjon, og det leverer treffsikre skudd selv på lengre avstander, noe som gjør den ideell for variert jakt og skyting.

 

Elegante treverk:
K5's skjefte er laget av nøye utvalgt valnøtt tre, som ikke bare gir ekstra holdbarhet, men også enestående estetikk som skiller seg ut.

 

 

Justerbare sikter:
Med justerbare sikter gir Merkel K5 deg friheten til å tilpasse siktet etter dine preferanser og jaktsituasjoner, for optimal treffsikkerhet.

 

 

Allsidige kalibre:
Tilgjengelig i ulike kalibre, slik at du kan velge den som passer best for dine jaktbehov og preferanser, og tilpasse riflen til forskjellige byttedyr.

 

Høykvalitets materialer:
Merkel K5 er bygget med førsteklasses materialer, inkludert smidig stål og eksklusivt treverk, noe som sikrer en rifle av høyeste kvalitet.

 

Rask avfyring og omlading:
Kipplauf-mekanismen gir rask og enkel avfyring og omlading, noe som gjør Merkel K5 responsiv og effektiv i alle jaktsituasjoner.

 

Merkel K5 Kipplauf er ikke bare en rifle; den er en kompanjong for jakteventyr og et testament til dedikasjonen til håndverket. Opplev jaktkunst i sitt ypperste med Merkel K5 Kipplauf – hvor presisjon møter letthet, og jaktopplevelser blir tidløse øyeblikk.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kaliber .7x57R
Løpslengde 56 cm


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser