Fine Ballistic Tools

Karbonskjefte til rifle

Karbonskjefter til ditt våpen

Fine Ballistic tools har satt seg som mål å bygge de beste, letteste og mest stabile karbonskjeftene for de fleste våpensystemer. Dette er bare i begynnelsen av reisen, men vi kan allerede tilby et stort antall modeller.

 

Tre forskjellige versjoner - enkelt forklart

 
Karbonskjeftene kommer i tre forskjellige versjoner. Disse versjonene har vi valgt å kalle for "UNIC Revolution", "Revolution" og "Superergonomic".
 

UNIC REVOLUTION

Unic revolution er et såkalt universalt karbonskjefte. Denne modellen er laget med 100% karbon på fremre- og bakre skjefte, mens den sentrale delen er en hybrid av 3D-printet plast med karbonfiberarmering. Dette gjør at vi kan tilpasse den midtre delen for ditt våpen uten å måtte endre på resten av skjeftet. 
 
Denne modellen kommer med tommelhull og justerbar kinnstøtte.
 

REVOLUTION

Revolution er et fullkarbonskjefte som er håndlaget for ditt våpen. Denne kommer med kun med tommelhull og uten justerbar kinnstøtte. Revolution leder rekylen direkte og rett til skulderen. Til tross for den lave vekten, kan rekylen beskrives som hyggelig selv med større kalibre.
 
 

SUPERERGONOMIC

Superergonomic versjonen er også et håndlaget fullkarbonskjefte uten tommelhull og uten justerbar kinnstøtte. Denne er ergonomisk utformet i grepet, og sikrer en behagelig skyteopplevelse.
 

For Blaser

Se modellene

For Sauer & Sohn

Se modellene

For Tikka

Se modellene

For Howa

Se modellene

For Mauser

Se modellene

For Heym

Se modellene

For Merkel

Se modellene

For Steyr

Se modellene

0

Bygg ditt eget våpen med FBT-skjefte

 
Hos oss får du muligheten til bygge ditt helt unike karbon våpen. Her vil du finne den riktige modellen som passer for deg, fra et stort antall våpenmodeller og i henhold til dine ønsker.

0

Karbonlyddemper

 
Lyddemperne i INCA-familien utvider utvalget av avanserte produkter og er de letteste i sitt slag. 3D-trykte interne strukturer sammen med karbonteknologi bringer lyddemperkonstruksjon inn i en ny tid!

Utvalget kommer snart.