TAURUS

Forpliktelse til fortreffelighet

Taurus håndvåpen

Med Taurus sine våpen møter du robust håndverk av neste generasjons design og engineering. Her finner du, kompetanse og lidenskap som ligger i hvert skytevåpen taurus lager. Her blir det eksemplifisert akkurat hva det vil si å være bransjeleder!

Taurus Revolver

Taurus mener at kvalitet, nøyaktighet og pålitelighet aldri skal ofres for overkommelige priser. Derfor er hver Taurus revolver høydepuntet av funksjoner som kunden etterspør. Imponerende ildkraft og forbedret funksjonalitet for ekstra trygghet.

Taurus Pistoler

"Det ligger i vårt Taurus DNA for å få jobben gjort, og ikke minst få gjort det riktig. Vi er stolte av å tilby en rekke pistolmodeller som gjenspeiler vår forpliktelse til produktkvalitet, innovasjon, håndverk og verdi." 
-Taurus

 

Taurus sin historie

Med en visjon og forpliktelsefull start, kommer ofte stor suksess. Slik var tilfellet med Taurus Armas, moderselskapet til Taurus skytevåpen i USA.

 

Det som startet som en liten maskineringsoperasjon før 2. verdenskrig, er grunnlaget til det som har nå blitt en av de fem beste pistolprodusentene i USA og en av de tre største håndvåpenprodusentene i verden.
Taurus Pistol 1911 9mm Sort 9 skudd
Kjøp
16 395,00
11
Taurus Pistol Mod.92 9mm Alu/sort 17 skudd m.rail
Kjøp
8 900,00
Ikke på lager