Härkila

Det mest kjente klesmerket innen jakt og friluftsliv

Härkila skreddersydd for jakt & friluft

Nå enda mer skreddersydd for dine behov. Finn viktige klær, utstyr og informasjon om teknologien i härkila klærene for å holde deg varm, tørr, trygg og lydløs - uansett vær forhold.
 
Härkila ble som et jaktmerke grunnlagt i 1985 i Västra Götaland i Sør-Sverige. Härkila er nå til stede i over 50 land og er et av verdens ledende merkevarer for jaktklær og utstyr.

HSP Membranen fra Härkila

 

HSP® Härkila Storm Pro er Härkilas lette og vindtette membran, designet spesielt for jakt. Med et innebygd strekk, vil man oppnå maksimal bevegelse og fleksibilitet. HSP®-membranen er helt vindtett, noe som sikrer at strek høy vind ikke kan trenge gjennom stoffet. Samtidig er HSP®-membranen svært pustende, for å sikre at overflødig varme raskt transporteres bort fra kroppen.

GORE-TEX i Härkila kolleksjonen

 
Jaktklærne dine er en viktig del av å holde deg komfortabel og beskyttet. Produkter laget med GORE-TEX® er designet for å være din perfekte partner i all slags vær og sesong. På Härkila brukes det GORE-TEX®-membraner i et bredt utvalg av mellomlag, ytterlag og støvler som er laget for å holde vinden og regnet ute, selv i de strengeste værforholdene.