AREX

Ditt nye håndvåpen

Arex Håndvåpen.

Arex feirer 25 år. I disse årene har Arex produsert våpen og ammunisjon for de mest kjente navn i europeisk våpen og forsvarsindustri. For cirka 5 år siden bestemte Arex seg for å ikke bare produsere våpen, løp og deler for gigantene - men også våpen under eget navn. Dette la de all sin flid i, og resultatet ble slående høy kvalitet og design - og nå lansert på det norske markedet av Magne Landrø As.

Arex Pistoler

 
Pistolene er produsert etter de høyeste militære standarder, optimalisert for tøffe forhold, hard bruk under varierende temperatur og høy slitasje. Mil-spec drop-testet for funksjon og sikkerhet. Presisjon som de beste! Arex er ISO sertifisert og innehar de høyeste NATO/ militære godkjennelser.

Rex zero 1 s

En standard full-size variant som ikke mangler noe! Aluminiums ramme for lettere vekt. Dette er pistolen som gir uendelig mange gode opplevelser på banen. Vi anbefaler denne til alle nybegynnere, og viderekomne som vil dyrke den gode skyte opplevelsen.

Rex zero tactical

Denne pistolen er etter vår mening den tøffeste og mest hardføre pistolen på markedet i Norge. Dersom denne klikker, har du mest sannsynlig glemt å lade!

Rex Alpha

Rex Alpha er en ren konkurranse pistol. Presisjon, ergometri, funksjonalitet, og 20 skudd i magasinet. Vi hevder at ingen andre pistoler gir deg mer for pengene enn Arex Alpha dersom du skal skyte Dynamisk Production eller militær felt. Med denne har du det beste utgangspunktet for øvelsen du skal skyte, og klare fortrinn over konkurrentene - fiberoptikk sikte som standard og avtrekk som lukter topp plassering!
 
I forhold til Rex Zero 1 Standard modellen, som match-grade løp og høy presisjon, er denne modellen ytterligere optimalisert for konkurranse.!

Rex Delta

Evolusjonen har nå gitt oss Arex Delta - den tryggeste Striker-fire pistolen laget! En semi-kompakt pistol, hvor 4x grepsinnlegg medfølger (S-XL). Passer perfekt hvor man ikke vil ha en tyngre full-size pistol, men allikevel unngå kompakt segmentet. Svært funksjonssikker. Ikke noe annet tilbud på kvalitets pistoler kan slå rex Delta.