Berger Bullets

Kuler til hjemmelading

Berger kuler til hjemmelading

Ved bruk av Berger Bullets kan den seriøse rifleskytteren være trygg på det faktum at slagordet “SKYT BEDRE, SKYT MED BERGER” vi bruker er basert på fakta snarere enn markedsføringsoverdrivelse.
 
Klart er både berger og kundene stolte av kulene og innsatsen som trengs for å lage dem. Det er veldig reelle vitenskapelige grunner til at Berger faktisk er bedre enn konkurrentene sine. Punktene nedenfor er både faktiske toleranser og dimensjoner, eller retningslinjer og prosedyrer som Berger bruker for å sikre sitt høyeste omdømme.
 
Berger bruker bare kobber og bly av høyeste kvalitet som er tilgjengelig for å eliminere urenheter eller andre materielle problemer. Materialleverandørerene til Berger har vært i sin bransje i flere tiår! De har regelmessige møter på deres anlegg for å oppdatere Bergers gjensidige forståelse av høyeste krav til materialkvalitet.

Kule vekt

 
Berger sin toleranser for kulevekt er oppført nedenfor. De faktiske resultatene er vanligvis strammere enn disse toleransene tillater:
 
  • 17 Cal to 30 Cal: +/- 0.2 gr
  • 338 Cal: +/- 0.3 gr

Berger sin toleranse

 
Det er viktig å merke seg at måling av denne dimensjonen er veldig vanskelig å få til når kontaktpunktet har en såpass tynn og avrundet overflate.
 
Hvis du finner målinger som er større enn toleransene nedenfor, må du måle de samme 10 kulene flere ganger for å bekrefte at måleenheten din er pålitelig og repeterbar (mange på markedet er ikke). Vi bruker en spesialutviklet prosess som inkluderer spesialtilpassede målere for å sikre pålitelige og repeterbare målinger. De fleste rapporter om kuler utenfor denne toleransen viser seg å være resultatet av hvordan de måles:
 
  •   20 gr to 115 gr: 0.003 ES
  • 120 gr to 210 gr: 0.005 ES

 

Berger kule Varmint
Velg
Fra 5,90
1000+
Berger kule Hunting
Velg
Fra 7,30
1000+
Berger kule Tactical
Velg
Fra 9,54
1000+
Berger kule Target
Velg
Fra 5,90
1000+