Barrett

verdensledende innen design og produksjon av store rifle-kalibre

Verdensledene av rifler i stort kaliber

 
For mer enn tretti år siden bygde Ronnie Barrett noe ingen trodde var mulig, en skulder-avfyrende .50 kalibergevær. Barrett er den dag i dag verdensledende innen design og produksjon av rifler i stor kaliber.
 
Produktene brukes av sivile sportsskyttere, militære og mer enn 73 godkjente land over hele verden. Barrett Quality Management System (QMS) har mottatt den prestisjetunge ISO 9001: 2015-sertifiseringen for design og produksjon av skytevåpen, ammunisjon og tilbehør, og for å gi opplæring for disse systemene.

Barrett MRAD

MRAD er designet med tanke på både presisjon og modularitet! Dette er riflen som er like god på hjemme-banen som "on duty". Låskassen er maskinert av 7000-serie aluminium, inkludert en full lengde M1913 Picatinny skinne for montering av kikkert.

Barrett MRAD SMR

MRAD SMR er så og si helt lik den vanlige MRAD bare med noen forskjeller. På SMR riflen har Foldestokken, den justerbare lengde på kolben og løps bytte systemet blitt fjernet. Dette har blitt gjort for å få en billigere utgave for de som vil ha en Barrett. Presisjon og kvalitet er helt lik.

Barrett model 99

Barrett model 99 er tilgjengelig i både kaliber 50.BMG og .416. Modellen er ikke salgbar i Norge til sivile - men har satt standarden internasjonalt for våpen under kategorien "store-kalibre".

Barrett Fieldcraft med utrolig lav vekt

Barrett har endelig kommet med en rifle for jakt. Her blir Barrett sin høye kvalitet og presisjon blir opprettholdt. Riflen har en vekt på utrolige (53cm løp -2,31kg) (61cm løp 2,49kg)!
Dette våpenet er unikt lett og perfekt for den som ønsker lavest mulig vekt på sin jaktrifle. Skjefte er produsert i 100% Carbon og sluttstykke er spiralflutet for lavest mulig vekt. Låskasse og løp er i rustfritt stål.