Frakt og retur 

Hvordan returnerer/reklamerer jeg på en vare?

 

Det er lov å ombestemme seg. Ønsker du å returnere en vare, logger du deg inn i kundesenteret, velger varen du ønsker å returnere og legger inn årsak, for eksempel reklamasjon, bytte av størrelse, eller heving av kjøp.
 
Du skal da innen en til to virkedager få tilbakemelding fra oss på om vi godkjenner returen sammen med et returnummer du merker pakken med, eller legg ved en kopi av returbekreftelsen du får pr.e-post. Når vi har mottatt varen er det opptil 2 uker behandlingstid.
 
Varer som blir sendt i oppkrav til oss, vil ikke bli hentet.

Tiltak for å redusere miljøbelastningen fra retursendinger av varer

 

Handlingsplan:

• Oversikt over igangsatte og gjennomførte tiltak.
 
I tillegg til lovfestet angrerett for en rekke varer kjøpt utenfor fast utsalgssted så er det mange butikker som praktiserer stor grad av bytterett. Netthandel kan ha en positiv klimaeffekt dersom alternativet er å hente produktet selv. Effekten avhenger derimot av avstand mellom kunde og produkt, transportmetode og hvorvidt retursendinger blir benyttet.
 
Magne Landrø AS tilbyr Netthandel – med lovbestemt angrerett. Det er muligheter for å hente produktet selv i våre lokaler. Ved behov for retur/bytte er det mulighet for å gjøre dette i våre lokaler – fremfor sending frem/tilbake.
 
Tiltak:
• Det skal vises tydelig – ved utsjekking i nettbutikken – at «Hentes hos Magne Landrø AS» er et alternativ – og at dette er kostnadsfritt.
• Det skal vises tydelig – under fanen «Kjøpsvilkår» og «Angrerett» - at Produktet kan tilbake-leveres – eller byttes - direkte i vår butikk

Spesielt ved kjøp av ammunisjon

 

Ammunisjon under 30 kg kan sendes som vanlige postpakker til ditt lokale postkontor. Vi kan også sende flere pakker på 30 Kg på denne måte. Dersom det er snakk om store kvantum må vi sende dette med Bring Cargo.

Posten Servicepakke

 

Varene sendes til ditt postkontor eller post i butikk. Du blir varslet på SMS når pakken har ankommet og får oppgitt et kollinummer. Du oppgir dette kollinummeret for å få utlevert pakken din.

Posten Servicepakke hjem på døren

 

Posten Servicepakke hjem på døren Varene leveres hjem til deg sendes til ditt postkontor eller post i butikk. Posten kontakter deg før levering og varene leveres ved første inngangsdør..

Bring Cargo

 

Vi sender svært tunge varer, samt bestillinger som inneholder ammunisjon og tennhetter over 30 kg med Bring Cargo. Alt av krutt må også sendes med Bring Cargo. Her trengs det en leveringsadresse hvor transportøren kan levere i tidsrommet 8.00 – 16.00 på hverdager, og at det er mulighet å kjøre til med lastebil. Det beste er en arbeidsplass med varemottak. Sendinger med eksplosiver tar noe lengre tid enn vanlig Postpakker.

Fraktkostnader

 

Vi bruker fraktberegningsprogrammer til å beregne det fraktalternative som er rimeligst for deg som kunde. Frakten beregnes ut fra varenes størrelser og vekt. Ved kjøp av krutt kan dette kun sendes med spesielle godkjente bilder, som har en minstepris på kr. 750,- +mva.
Kan kun sendes til bedriftsadresse.
 

Leveringstid

 

Vi prøver å få sendt bestilte varer i løpet av 1 – 2 virkedager, men er det bestillingsvarer som vi må bestille fra våre underleverandører, vil det ta lengre tid. Vi vil da holde deg som kunde oppdatert på leveringstid via mail/telefon. Posten skal levere pakker innen 1-3 virkedager, dersom noe uforutsett ikke skjer. Bring Cargo bruker mellom 5 – 10 virkedager på en sending fra oss til kunden. Avhengig av hvor i landet pakken skal sendes til.

Uavhentede pakker

 

Husk at du må hente pakken din innen 14 dager. Etter det sendes varene i retur. Vi belaster kunden med fraktkostnader begge veier når pakken ikke blir hentet. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Alle tvister skal løses etter norsk rett. Bringes saken inn for domstolene, skal den avgjøres i ditt (kjøperens) verneting, det vil normalt si i nærheten av der du bor.

Retur av emballasje og EE avfall

Last ned informasjonsskiltene her:

 
 

Last ned EE-avfall skiltet

 
 

Last ned emballasje skiltet