Freyr & Devik

LYDDEMPERE MED UNIK VEKT OG DESIGN

Lyddempere skreddersydd for jakt

Freyr og Devik er resultatet av en livslang lidenskap for jakt, villmark og natur. Alle Freyr og Devik’s produkter er utviklet av jegere, basert på erfaring med ulike måter å jakte på - både med og uten lyddemper.
De spesialiserer seg i design av brukervennlige og lette Lyddempere med høy-lyddempende-effekt som beholder balansen i jaktgeværet.
 

0

Lang levetid, lett vedlikehold.

Freyr og devik lyddempere trenger ikke mye vedlikehold under normale forhold og vil vare lenge uten vedlikehold. Etter skyting vil en lyddemper være fuktig på innsiden, og det kan ta noen dager før den tørker hvis den ikke åpnes. I løpet av denne tørketiden kan de indre komponentene korrodere. Dette er grunnen til at vi har designet lyddemperene våre slik at de lett kan åpnes uten verktøy. Dette gjør det også mulig å olje lyddemperene på innsiden.

0

Featherweight 269

Dette er lyddemperen for de som trenger maksimal dempningsnivå. Selv om den har en veldig høy dempningsnivå, veier den bare bemerkelsesverdige 269 gram. Denne lette vekten gir utmerket håndterbarhet og beholder den naturlige balansen i riflen.

TRYKK HER

 

0

Titanium 280

Freyr 280 Titanium er vår magnum lyddemper. Dette er en effektiv veldig lett, balansert og robust lyddemper - spesielt designet for jakt og lang levetid. I 2017 mottok Freyr 280 Titanium lyddemper den prestisjetunge RED DOT designprisen.
 

TRYKK HER

 

0

Featherweight 196

Feahterweight 196 er lyddemperen for de som leter etter den optimale jaktdemperen. Med en vekt på 196 gram gir lyddemperen samme dempningsnivået som til en fullstørrelsesdemper. På denne vekten har det neppe noen effekt på riflens naturlige balanse. Dette gjør den ideell for drivjakter, snikjakt og når du håndterer hunder.

TRYKK HER

 

0

Featherweight 149

Featherweight 149 er for de som leter etter den lettest mulig lyddemper.Denne veier bare 149 gram! Det gir fortsatt et grundig lyddempernivå i en liten og bemerkelsesverdig lett pakke. På denne vekten har det neppe noen effekt på riflens naturlige balanse. Dette gjør den ideell for drivjakter, snikjakt og når du håndterer hunder. Denne demperen er ideell for mindre kalibre.

TRYKK HER