LEICA SPORTS OPTICS

For den ultimate jaktopplevelsen

Lidenskapelig opptatt av jakt og friluftsliv.

 
Leica har en filosofi om å bringe folk nærmere naturen. Kjente produkter av høyeste kvalitet i over 100 år, og deres produkter er satt sammen for hånd med oppmerksomhet for hver minste detalj. Leica tilbyr fremragende optiske systemer, mekanisk presisjon og «finish»

 

Optikk på et helt nytt nivå

 
Er du på utkikk etter noe eksepsjonelt, vil du sikkert finne det med Leica Sport Optikk. Vi lager vår optikk for folk som vil oppleve naturen på nært hold, snarere enn på avstand. Leica jobber med banebrytende teknologier for å utvikle innovative ideer. Vår største utfordring er naturen i seg selv, den krever vår absolutte respekt og den danner byggeklossen i hvert nye prosjekt.
 
Bla deg gjennom våre sider og form dine egne inntrykk om oss, vår filosofi, måten vi jobber på - og måten vår optikk åpner nye perspektiver på verden rundt oss.
 

Optikk av høyeste kvalitet.

Deres navn er anerkjent for den bemerkelsesverdige kvaliteten og den elegante designen de tilbyr. Med flere ulike kikkert-serier er du sikker på å finne den perfekte passformen og den optiske kvaliteten som passer ditt bruk.

0

Leica KIKKERTSIKTER

TRYKK HER

 

0

Leica TERMISKE KIKKERTER

TRYKK HER

 

0

Leica AVSTANDSMÅLERE

TRYKK HER

 

0

Leica HÅNDHOLDTE KIKKERTER

Siden kommer snart!

 

0

Leica RØDPUNKTSIKTER

Siden kommer snart!

 

0

Leica APO KIKKERT

Siden kommer snart!