Istanbul Silah

Jaktrifler og jakthagler

Om Istanbul Silah 

 
Istanbul Silah er et industriselskap etablert i Istanbul i 2003 for produksjon av jakt- og sportsskytevåpen.
 
I de første årene produserte, og eksporterte Istanbul Silah sine Impala halvautohagler til USA og verdensomspennende markeder med stor suksess. Etterhvert ble Istanbul Silah kontaktet av flere velkjente våpenprodusenter for hjelp av produksjon med våpendeler og hagler.
 
Etter at Impala halvautohaglen tok sin plass i hyllene til våpenbutikker over hele verden, produserte de sin .308 bolt action jaktrifle, "Monza". 
 
Monza har blitt designet fra bunnen, og er 100% produsert internt i sin egen 18.000 kvadratmeter fabrikk.

Nye krav og standarder blir satt med nymoderne våpenproduksjon


Ung og dynamisk struktur, helt ny 18.000 kvadratmeter fabrikkbygning, nyeste kvalitetskontrollteknologi, høypresisjons-produksjonslinjer med kvalifiserte og profesjonelle ansatte. Med dette møter Istanbul Silah enkelt kravene som blir satt fra de internasjonale våpenmarkedene.

I fabrikken fullfører de produksjonen 100% internt, dette inkluderer treverk, plastinjeksjon, lakkering og coating , maskinering av våpen deler og 98% med egen eksport.
 
Fabrikken har etablert sin egen kvalitetskontrollkultur basert på kravene fra amerikanske og europeiske markeder. Dette er for å sørge for best mulig resultat i hvert eneste produkt som kommer ut i kunden.

0

Impala Plus Jakthagle

Kommer snart

 

0

Monza Jaktrifle

SE MER