Merkel GEAR Cordura PRO futteral Green Merkel GEAR Cordura PRO futteral Green Merkel GEAR Cordura PRO futteral Green Merkel GEAR Cordura PRO futteral Green

Merkel GEAR Cordura PRO futteral

Green

Varenr:122047
1 990,00
-+
5 På lagerBeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Merkel GEAR Cordura PRO futteral Green

Cordura® PRO riflefutteral fra MerkelGEAR utmerker seg gjennom tre nøkkelfakta: utførelse er enestående, stoffer og spenner er merkevareprodukter av høy kvalitet og en resulterende lang levetid.

 

Merkel GEAR ønsket å lage en enkel, men likevel pålitelig riflebag der ingen håndtak rives av, og med glidelåser som er sterke nok til å fungere i årevis. Ingen kompromisser!

 

Cordura® PRO riflebagen består av to forskjellige stoffer: hele bunndelen er laget av 500D Cordura®-Nylon i mørkegrå. Overstoffet er en kraftig Nylon-Rip-Stop i oliven. Hovedglidelåsen (størrelse #10, YKK®) kan låses med en liten U-lås (U-lås er ikke inkludert).

Den brede skulderremmen er spesielt behagelig å bære. Den indre bunnen av posen har en hengekøye laget av Hypalon, som hindrer riflen i å berøre bunnen. Det er 3 ytterposer med glidelås for bokser med ammunisjon, nødvendigheter og en stor demper. En løkke-borrelåslapp er sydd til den lommen slik at du kan individualisere vesken din med mora-lapper. Spenner av militærkvalitet fra Duraflex®.

 

 

  • Original Cordura® D500 bunn
  • YKK® 2-veis glidelås størrelse #10
  • Spenner fra Duraflex®
  • Mål: 123cmx30cm
Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser