Swarovski EL RANGE 8x32 GREEN Swarovski EL RANGE 8x32 GREEN

Swarovski EL RANGE 8x32

GREEN

Varenr:120558
34 100,00
-+
Bestillingsvare (11 dager)*Forventet leveringstid kan variere.BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Swarovski EL RANGE 8x32

Med EL Range med Tracking Assistant (TA) har SWAROVSKI OPTIK satt en helt ny kikkertstandard for kresne jegere. To år etter lanseringen introduserer det familieeide selskapet fra Tyrol en lettere og mer kompakt versjon av denne toppmodellen med EL Range 32. EL Range 32 er tilgjengelig i to modeller med 8x eller 10x forstørrelse. Levering til utvalgte forhandlere starter fra 2. oktober 2023. Den nye kikkerten med digital intelligens vil også være tilgjengelig i SWAROVSKI OPTIKs nettbutikk på swarovskioptik.com, fra og med denne datoen.

 

EL Range med Tracking Assistant kombinerer avansert optikk med SWAROVISION-teknologi og digital intelligens. Det gir deg nøyaktige målinger ved å inkludere individuelle ballistiske data og atmosfæriske data. Sammen med den unike Tracking Assistant-funksjonen og den enkle, intuitive konfigurasjonen via smarttelefonappen er EL Range den perfekte pakken for jakt.

 

 

 

AVSTANDSMÅLER

Den integrerte tiltindikatoren med et unikt vinkelskuddprogram, viser enten den justerte skuddavstanden eller vinkelen. EL Range gir deg nøyaktige målinger fra en avstand på 10 meter.

 

 

 

 

PERSONLIG BALLISTIKK

Bruk smarttelefonappen til å konfigurere kikkerten etter dine spesifikke behov og individuelle ballistikkdata. Basert på dette og atmosfæriske data som lufttrykk og temperatur, hjelper den deg med å skyte med enda større presisjon, fordi den også gir deg antall klikk som er nødvendig for kikkertsiktet, og den justerte skuddavstanden.

 

 

 

 

TRACKING ASSISTANT

Integrert Tracking Assistant gjør det mye enklere å spore byttet ved å veilede deg til stedet der du skjøt det forrige skuddet ditt. Du kan velge å bruke dette programmet via telefonen eller EL Range.

 

 

 

FRR PANNESTØTTE Range

Med pannestøtten kan du observere komfortabelt i timevis – ideelt ved maksimal forstørrelse.
Den er tilgjengelig som valgfritt tilbehør.

 


SWAROVSKI OPTIK bekrefter nok en gang sin posisjon som trendsetter og teknologisk leder innen jaktoptikk med høy presisjon. «Visse jakttyper, som jakt i utmarka og på fjellet, tiltrekker seg et økende antall tilhengere. Utstyret trenger ikke bare å oppfylle de aller høyeste kravene når det gjelder optisk ytelse, det må også være kompakt og lett. På langjakt teller hvert eneste gram. EL Range 32 oppfyller alle disse kravene», forklarer Stefan Schwarz, CEO for SWAROVSKI OPTIK. Selskapet er spesielt stolt av den lille EL Range, med tanke på de spesielle utfordringene som er involvert i optisk beregning, konstruksjon og produksjon av høykvalitets kompakte enheter.

 

Lett og kompakt intelligens
32 mm-modellen kombinerer alle de kjente EL Range-funksjonene, som avstands-/vinkelmåling og Tracking Assistant, i en komplett optisk og elektronisk pakke som bare veier 680 gram (10x forstørrelse) eller 685 gram (8x forstørrelse). Avstandsmålingsområdet er 9 til 1500 meter. Den største eksterne forskjellen er at kikkertens enkeltbro er utformet for å muliggjøre forbedret ergonomi for større hender.

 

Smart følgesvenn
EL Range 32 kan konfigureres i henhold til individuelle preferanser ved hjelp av EL Range Configurator-appen og skreddersys med jegerens egne ballistikkdata. Skuddnøyaktigheten støttes ved å ta med atmosfæriske data, som lufttrykk og temperatur, og ved å vise den justerte skuddavstanden og antall ballistikktårnets nødvendige klikk på et SWAROVSKI OPTIK-kikkertsikte. Brukere kan også avgjøre om de foretrekker å bruke høyre eller venstre knapp for målefunksjonen. Den andre knappen blir så modusknappen.

 

Eksepsjonelle detaljer
Det balanserte optikkonseptet gir bilder med god kontrast, naturlige farger og knivskarpe konturer. FRR pannestøtten er ytterligere forsterket og er tilgjengelig som tilbehør. Den gir en stabil trepunktsstøtte for å sikre maksimal stabilitet og komfort når du observerer over lengre perioder.

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Forstørring 8x
Objektivstørrelse 32


Alternativer
Leica Geovid PRO 32 10x32
Kjøp
33 500,00
Bestillingsvare
Leica Geovid PRO 32 8x32
Kjøp
33 500,00
Bestillingsvare
Swarovski EL RANGE 10x32 GREEN
Kjøp
35 100,00
1
Support
Kundeanmeldelser