Manfrotto Stativ MT055XPRO3 Aluminium u/Hode

Manfrotto Stativ MT055XPRO3

Aluminium u/Hode

Varenr:106945
3 599,00
-+
4 På lagerBeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Manfrotto Stativ MT055XPRO3 Aluminium u/Hode

055 omdefinierer 3-seksjoners aluminiumstativ. Takket være dens størrelse og form,og det materiale som brukes, gir det nye 055 en uovertruffen nivå av stivhet. 

 

Viktige funksjoner: 
Den viktigste egenskapen hos 055XPRO3 er dens 90° midtsøylemekanismen som tillater midtsøylen å brukes vertikalt som vanlig, eller horisontalt for å åpne opp et brett spekter av innramming og fotograferingsmuligheter; dette gjør 190CXPRO3 til et ekstremt allsidig stativ, som egner seg for et bredt utvalg av fotografi og videoapplikasjoner. Den horisontale midtsøylemekanismen er innebygd i stativets øvre benfeste for kompakthet, men det er lett og raskt å vinkle når du behøver det. Varier mellom vertikal og horisontal søylestilling krever ingen demontering, og kan til og med gjøres med et kamera festet. 

 


Bena på 055XPRO3 stativet er også hurtig å høye og justere, takket være Quick Power låseskive som låser og frigjør hver benseksjon. Den spesielle utformingen av QPL skiven tillater en mer bekvem og sterkere enhåndsgrep av benlåset. Fra sammenlagt, kan hver bendel av stativet slippes i en eneste bevegelse. QPL skive design tilbyr også mer kraftfull låsing av hver seksjon, hvilket innebærer at stativet er mer stabilt og stivt enn med tradisjonelle benlås. Intuitive og ergonomiske benvinklervelgere tillater hvert ben å selvstendig og stabilt stilles inn på noen av de forhåndsstilte vinklene, noe som tillater stor posisjoneringfrihet. 
Et vater er innebygd i toppen av søylen for eksakt innramning. Vateret roterer fritt rundt søylen, slik at den kan plasseres der det er enklest for deg å se når du justerer stativet, og uten at de enten skjules av det monterte hode og kamera, eller kommer i veien for hode eller kamerakontroll. 

 

Det øvre benfestet hos 190XPRO3 har et Easy Link uttak for å koble bilder eller videotilbehør (f.eks. et LED-lys, blitz, reflektor, eller annet utstyr) på en ekstraarm eller konsoll, og gjøre stativet til en praktisk mobilstudio. 
055XPRO3 er produsert i Italia av Manfrotto.

Teknisk info

Produktinformasjon

Materiale Aluminium


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser