Kingjoy Pro Medium stativ u/hode Stativ for panoramahode, video/kulehode Kingjoy Pro Medium stativ u/hode Stativ for panoramahode, video/kulehode

Kingjoy Pro Medium stativ u/hode

Stativ for panoramahode, video/kulehode

Varenr:121873
1 599,00
-+
23 På lagerBeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

AK-288 Kingjoy Pro Medium
Ekstra solid og kraftig aluminiumstativ. Komponentene er i magnesium og importert, høykvalitets aluminium. Stativkomponentene er frest ut av ett metallstykke (CNC-maskinert) og tåler kulde bedre uten å sprekke enn støpegods (die cast). Gjengebolten på stativets topplate er vendbar og har 1/4" gjenger i den ene enden og 3/8" gjenger i den andre. Det betyr at man kan montere hvilket som helst hode. Modellserien er beregnet for store feltteleskop og tungt kamerautstyr (storformat-, mellomformat- og småbildekameraer med opp til 300–600 mm objektiv).

Modellen er høy nok for personer på opptil 1,80 m uten å heve elevatorsøyla når man har kamera eller rettlinjet kikkert/teleskop på stativet. Benyttes teleskop med 45° vinklet okular, er stativet høyt nok til at personer på 1,90 m kan observere med rak rygg. Stativets lastekapasitet u/hode er 18 kg.

Stativene har antirotasjons elevatorsøyle med krok i nedre ende for ballast når stødigheten krever det, f.eks. i vind. Søyla løftes for hånd og låses med en stor, omsluttende vingemutter. Ved å stramme til vingemutteren sikrer du dessuten maksimal stødighet på søyla. Elevatorsøyla kan snus slik at kamera kan monteres under denne og komme helt ned til bakkenivå ved fotografering av planter etc.

Stativbeina har teleskopfunksjon med tre forlengelsesuttrekk. På beina er det låseringer med gripegummi. Det ene beinet har leggvarmer som sikrer et sikkert og komfortabelt grep om stativet også i ekstremvær. Beina kan sprikes i tre låsbare vinkler, som er praktisk i ulendt terreng. I den største vinkelen går beina nesten ned i spagat. Beina leveres med lang, permanent stålpigg som sikrer stødig bakkekontakt i felt. Gummiknotten utenpå skåner sårbare golv og er lett å trekke av og trykke på.

 

Merknader
Stativet leveres uten hode

 

Spesifikasjoner, stativbein

Artikkelnummer: AK-288
Fabrikat: Kingjoy
Modellnavn: Pro Medium u/hode
Hodets toppskrue, gjengediameter: –
Stativets toppskrue, gjengediameter: 1/4" og 3/8" (vendbar)
Transportlengde: 515 mm
Transportlengde, stativ vrengt: Kan ikke vrenges
Beindiameter, største: 28 mm
Beindiameter, minste: 22 mm
Høyde, minimum: 340 mm
Høyde, maksimal u/midtsøyle: 1490 mm
Høyde, maksimal m/midtsøyle: 1740 mm
Lastevne: 18 kg
Fot: Gummiknott
Vekt: 1,83 kg
Garanti: 6 år

 

 

Medfølgende utstyr
Veske: Cordura, polstret, med håndtak og skulderreim
Annet: Unbrakonøkkel, samt plastklips for feste av denne på bein

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser