Leica Noctivid 8x42

Leica Noctivid 8x42

Varenr:101807
28 700,00
-+
Bestillingsvare (9 dager)*Forventet leveringstid kan variere.BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Leica Noctivid 8x42

- basert på 100 års erfaring og kompetanse. 

Med sin lange ekspertise innen optisk design- og konstruksjon, har Leica nå utviklet en ny generasjon av kikkerter: Leica Noctivid. Dette er high-end kikkerter som revolusjonerer feltoptikken og tilbyr kresne fugletittere og friluftsentusiaster en tidligere uant kvalitet. Leica Noctivid har en kompakt størrelse og fremstår som stilfull og elegant, men er likevel utrolig robust den ideelle kikkert for alle forhold. Optisk og mekanisk design i perfekt harmoni og bruk av ny og innovativ teknologi setter en ny standard. 

 

Tredimensjonal visningsopplevelse
Leica Noctivid 8x42 gir en uforlignelig tredimensjonal visningsopplevelse. De optiske ingeniørene hos Leica har integrert hele 12 linseelementer i Noctivid-modellene. Dette for at brukeren skal få den mest optimale visningen som oppfyller selv de strengeste krav. Prismeglass av typen Schott HTTM (High Transmission) fra den velrenommerte, tyske glassprodusenten Schott, sikrer naturlig fargegjengivelse. Ved å bruke en prosess som overfører plasma ved høye temperaturer, er også linsebelegget av høyeste kvalitet. Dette garanterer perfekt balansert overføring av lys fra det synlige spekteret av bølgelengder, noe som resulterer i et visningsbilde som er så klart og naturlig at det rett og slett er forbløffende. Innovative systemer for å minimere strølys garanterer optimal reduksjon av refleksjoner og maksimal kontrast. Modifiseringen av radiene på glasselementene har gjort det mulig å oppnå en ytterligere forbedring av skarphet helt ut til de ytterste kantene av synsbildet. Leicas innovative AquaDura®-belegg sikrer krystallklar visning i all slags vær. Linsene beskyttes mot riper og slitasje, og fingeravtrykk og smuss kan enkelt tørkes bort. 

 

Kompakt og ergonomisk
Leicas ingeniører har lagt vekt på en mest mulig kompakt kikkert av beste mekaniske kvalitet. Kikkerten kan fint holdes med en hånd takket være den korte lengden med en sentrert vektfordeling. Gummiarmeringen absorberer støt og gir brukeren et trygt og godt grep. I tillegg kommer kikkerten med et ekstra overflatebelegg, patentert og med hardhet klasse 8, som beskytter alle utsatte metalloverflater ytterligere. Det nydesignede fokuseringshjulet tillater knivskarp fokuseringspresisjon over selv de største avstander. 

Leica Noctivid 8x42 leveres komplett med linsebeskyttere, bærerem og olivengrønn cordura-veske.

 

Spesifikasjoner:

  • Produksjonsland: Tyskland
  • Vekt: 860gr
  • Forstørring: 8x
  • Objektivdiameter: 42mm
  • Synsfelt v/1000m: 135 m
  • Nærgrense fokus: ca. 1.8 m 
  • Utgangspupill: 5.2mm
  • Mål (BxHxD): 124 x 150 x 68 mm
  • Øyeavstand: 19mm
  • Kikkerthus: Magnesium, nitrogenfylt
Teknisk info

Produktinformasjon

Forstørring 8x
Modelltype Noctivid
Objektivstørrelse 42


Tilbehør
Alternativer
Leica Noctivid 10x42
Kjøp
28 700,00
1
Support
Kundeanmeldelser