Leica Ultravid 7x42 HD-Plus

Leica Ultravid 7x42 HD-Plus

Varenr:101761
25 400,00
-+
Bestillingsvare (11 dager)BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Leica Ultravid HD 7x42

Leica Ultravid HD-Plus 42 er førstevalget til alle som er kompromissløse i valg av kikkert og forlanger kun det beste. Leica Ultravid HD-Plus 7x42 HD har et meget stort synsfelt, 140m på 1000m, med stor kant-til-kant skarphet, kombinert med et klart og brilliant bilde. Ideell kikkert til bl.a. båtbruk og skumringsjakt i skogen. 

 

Sammenlignet med tidligere modeller, har den optiske ytelsen til Leica Ultravid HD-Plus 7x42 igjen blitt betydelig forbedret med hensyn til lysoverføring. I tillegg til et lysere visningsbilde, tilbyr Leica Ultravid HD-Plus 7x42 økt kontrast i alle visningssituasjoner, noe som er spesielt nyttig under vanskelige lysforhold. Nye måter å overføre coating til linseelementene på, under ultra-høyt vakuum med en såkalt "high temperature plasma process", er mye av årsaken til forbedringene. I tillegg til dette, er prismen laget med et helt spesielt Schott-glass med eksepsjonelle lysoverføringsegenskaper (Schott HT-glass). Den betydelig økte lysgjennomgangen, spesielt i de blå og fiolette bølgelengdene, sikrer ikke bare høyere lysstyrke, men også bedre fargeoverføring og betydelig forbedret gjengivelse av bildet i skumringsforhold.

 

Ellers alle funksjonene i Leica Ultravid HD-familien forblitt uendret i de nye HD-Plus 42-kikkertene, med samme høykvalitetsoptikk, mekaniske fortreffelighet og brukervennlige design. Leica Ultravid HD-kikkertene har allerede imponert alle med sine tekniske ferdigheter og overlegne optiske kvalitet. Fokuseringsmekanismen er jevn og presis under alle temperaturforhold. Ved bruk av fluoritt linser (FL) er fargegjengivelsen fortreffelig. Klarheten på bildet er høy uten å måtte gå på akkord med fargegjengivelse og kontrast. I tillegg har Ultravid HD-serien Leica Aquadura coating som sikrer en krystallklar visning i all slags vær, og beskytter linsene mot riper og slitasje.

 

Spesifikasjoner:

  • Produksjonsland: Tyskland
  • Vekt: 770gr
  • Forstørring: 7x
  • Objektivdiameter: 42mm
  • Synsfelt v/1000m: 140m
  • Nærgrense fokus: ca. 3.3m
  • Utgangspupill: 6.0mm
  • Mål (BxHxD): 120x 141 x 68 mm
  • Øyeavstand: 17mm

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Forstørring 7x
Modelltype Ultravid
Objektivstørrelse 42


Support
Kundeanmeldelser