Leica Magnus 1-6,3x24 i L-3D m/skinne Leica Magnus 1-6,3x24 i L-3D m/skinne

Leica Magnus 1-6,3x24 i

L-3D m/skinne

Varenr:101676
24 000,00
-+
Bestillingsvare (42 dager)*Forventet leveringstid kan variere.BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

 

Leica Magnus 1-6,3x24 L-3D m/skinne

Leica kikkertsikter gir deg flotte jaktopplevelser med perfekt teknologi. Med Magnus i har Leica utviklet riflekikkerter som gir jegeren et mer detaljert overblikk og en ekstra trygghet i skuddet. Leica tar alltid utgangspunkt i jegerens behov. Nye funksjoner er uten unntak resultater av omfattende praktisk utprøving og mange samtaler med erfarne jegere. Leicas Magnus kikkertsikter setter en ny standard i kategorien for 6× og 7× zoom. Siktene er enkle å betjene og legger til rette for etisk jakt – takket være høy kontrast, naturlig oppløsning og enestående brede synsfelt.

 

 

Tre gode grunner til å velge Magnus i:

 

 

1. Ekstra bredt synsfelt

Det enestående brede synsfeltet ved 1 × forstørrelse gir deg optimal bildeskarphet og langt større muligheter for en sikker og vellykket jakt.

 

 

 

2. Enkelt og brukervennlig

Rødpunktet er enkelt og trygt å betjene i alle slags situasjoner, også når du bruker hansker eller jakter i skumringen. Siktet har rask og lydløs regulering fra dag- til nattmodus i flere trinn.

 

 

 

3. Enklere bytte av batteri

Det unike og brukervennlige batterirommet kan åpnes med én hånd, noe som gjør det lettere å bytte batteri raskt.

 

 

 

 

 

Forstørret utgangspupill L-EP (Large Exit Pupil).


En av fordelene med Leicas kikkertsikter er den ekstra store utgangspupillen. Den gir øyet et større bevegelsesområde, slik at jegeren kan identifisere målet raskt og intuitivt. Et rundt, skarpt bilde uten skygger og vignettering gir full oversikt. Dette legger til rette for raske og gode skudd – både på post og under smygjakt. Takket være den spesielle okulardesignen til Leicas kikkertsikter er utgangspupillen ved 1 × forstørrelse 50 prosent større enn for andre produkter i samme klasse.

 

 

 

 

Bedre oversikt med W-FOV (Wide Field of View).

 

Leicas kikkertsikter har et bredt synsfelt som gir jegeren et enestående overblikk og gjør det mulig å skyte sikre og gode skudd. Dette øker sikkerheten, særlig inne i skog og i vanskelig terreng. Takket være den unike optiske designen med en spesiell barlowlinse har Leicas kikkertsikter i seriene Fortis 6 og Magnus i et synsfelt på enestående 44 meter ved 1 × forstørrelse og en avstand på 100 meter.

 

 

 

Kvalitetsmekanikk som tåler vind og vær H-PM (High Performance Mechanics).

 

I produktdesignen legger Leica stor vekt på soliditet, og kikkertsiktene våre er solide jaktkamerater under alle forhold. Leica unngår plast i alle slitedeler. Derfor overgår Leica til og med de spesielt strenge kravene til profesjonell bruk i mange miljøtester for den internasjonale standarden DIN/ISO 9022 for optiske enheter. Målet er å gi deg uforglemmelige naturopplevelser og et kikkertsikte som du kan bruke i mange år.

 

 

 

Spesifikasjoner:

  • Produksjonsland: Tyskland
  • Vekt: 540gr
  • Forstørring: 1-6,3x
  • Objektivdiameter: 24mm
  • Synsfelt v/100m: 6.5 - 43.2m
  • Utgangspupill: 3.8 - 12.4 mm
  • Justering pr. klikk: 1cm v/100m
  • Mellomrørdiameter: 30mm
  • Lengde: 272mm
  • Øyeavstand: 90mm 
Teknisk info

Produktinformasjon

Forstørring 1-6,3x
Objektivstørrelse 24


Support
Kundeanmeldelser