Rizzini BR460 Sporting

Rizzini BR460 Sporting

Varenr:110267
89 000,00
3 På lagerBeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Rizzini BR460 Sporting 12/76

Den nye BR460 haglen er Rizzini sitt nyeste tilskudd i deres premium linje. Den har en matt, sort, slank og lav profil på låskassen og er ekstremt slitesterk. Leveres i kaliber 12/76.
Pistolgrepet leveres med oppgradert tyrkisk valnøtt. BR460 er for deg som ønsker det ypperste innen konkurranseskyting.

 

Om Rizzini

Rizzini Srl kan ikke skryte av århundre gammel tradisjon, men det er nå over 40 år siden firmaet ble etablert. Våpnene er i dag kjent over hele verden, takket være en perfekt kombinasjon av teknologi og god arbeidskraft. Firmaet er en familiebedrift, hvor både sønn og begge døtrene jobber, i tillegg til eier Batista Rizzini.

Alle komponenter som brukes i Rizzini våpen er av høyeste kvalitet. I stedet for å bruke former, så maskinerer Rizzini sine komponenter fra best mulig stål-kvalitet (cr ni mo) ved hjelp av topp moderne teknologi. På denne måten sikrer man maksimum styrke og holdbarhet for den krevende skytter. Når man bruker formlagede deler, blir ikke toleransen like bra som når man maskinerer delene - korrekt maskinering gir bedre overflate finish og forbedrer tilpassningen mellom deler.

Alle Rizzini våpen har det patenterte sikkerhetssystemet "Disconnect Safety System", som hindrer våpenet i å bli avfyrt hvis det ikke er ordentlig lukket. Ejektorsystemet er også utviklet av Rizzini.

Vi har de siste årene hatt stor suksess med Rizzini i Norge, og siden vi introduserte merket for det Norske markedet for fullt i 2005, har de virkelig posisjonert seg i markedet både innen jakt- og konkurranseskyting.

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser