Betalingsmåter 

Betalingsvilkår for tjenesten Faktura

 

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Bank AB, filial i Norge. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer. Det vil da bli foretatt en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.

 

 

Samtlige faktura er overdratt til Svea Bank AB, filial i Norge sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Bank AB, filial i Norge.

 

 

Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling påløper purregebyr iht. gjeldende satser, og forsinkelsesrente med den rentesats som er bestemt etter lov om renter ved forsinket betaling. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

Betalingsvilkår for tjenesten Delbetaling

 

Gjennom vårt samarbeid med Svea Bank AB, filial i Norge kan du inngå en kontokredittavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du ved å krysse av for det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.

 

For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli foretatt en kredittsjekk. Forutsetningen for å delbetale kjøpet er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.

 

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000 kr, løpetid 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195 kr, termingebyr 45 kr: 14,40%

 

Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon.

 

Allmenne vilkår finner du her.

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt (SEF) finner du her.

Vipps

 

Hos oss kan du også betale med Vipps.
Hva koster det å betale med Vipps?
 
Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5000 kr eller under. Skal du vippse 5001 kr eller mer, koster det 1% av beløpet.

Betalingsvilkår for tjenesten Kort

 

Betaling med kort skjer i henhold til gjeldende regler for online-betaling. Vi benytter Nets sin PCI-DSS-sertifiserte kortbetalingsløsning. Vi aksepterer følgende kort: Visa, MasterCard. Pengene reserveres på din konto ved ordretidspunktet.

 

 

Alle transaksjoner sendes sikkert og kryptert via SSL (Secure Sockets Layer). Ingen kortnummer lagres. Vi benytter den seneste sikkerhetstandarden for betalinger på nett, 3D-Secure, en standard innført av Visa og MasterCard med formål å identifisere kortholder ved kjøp på internett.

 

Nets tilgjengeliggjør betaling med Vipps. Betaling utføres via Vipps sin egen app for betaling, med de betalingsvalg som er tilgjengelig der for den enkelte bruker.

Øvrig informasjon

 

For mer informasjon om netthandel vises det til: http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/netthandel