Betalingsmåter 

Kredittkort

 

Betaling med kredittkort kan kun gjøres ved bestilling via vår nettbutikk. Ved kortbetaling slipper du oppkravsgebyret fra Posten. Betalingen med kort foregår på NetAxept sine sikre sider. Vi har ikke tilgang til den informasjonen som blir registrert. Beløpet blir da reservert på din konto, men blir først trukket når vi har sendt deg bestillingen.

Vipps

 

Hos oss kan du også betale med Vipps.
Hva koster det å betale med Vipps?
 
Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5000 kr eller under. Skal du vippse 5001 kr eller mer, koster det 1% av beløpet.
• Du må være aktivt medlem i en forening knyttet til en godkjent skytterorganisasjon. Foreningen må anbefale deg.
• Du har bestått jegerprøven.

Kjøp nå. Betal senere med Klarna.

 

Del 1: Slik fungerer det
 
Vi er glade for å kunne fortelle deg at vi samarbeider med Klarna for å tilby deg flere betalingsmetoder på betalingssiden. Nå kan du få det du vil ha når du vil ha det på en trygg og enkel måte.
Slik fungerer det:
 
Steg 1 • Legg produktene i handlekurven og velg Klarna når du går til kassen.
 
Steg 2 • Oppgi personopplysninger, og du får vite med en gang om du er godkjent.
 
Steg 3 • Klarna sender deg en e-post med bekreftelse og deretter påminnelser når du skal betale.
 
Steg 4 • Fremtidige Klarna-kjøp kan nå fullføres med et klikk
 
Del 2: Betalingsinformasjon Betal senere
 
Prøv varene hjemme og velg hva du vil beholde. Betal alt innen 14 dager etter at varene er sendt. Ingen forskuddsbetaling, ingen renter og ingen gebyrer når du betaler i tide. Kort eller bankbetaling Med kort eller bankbetaling kan du betale kjøpene dine kjapt, sikkert og enkelt på tre ulike måter.
 
Du kan koble kortene dine og bankkontoen din til Klarna første gangen du skal betale noe, eller gjøre det på forhånd i Klarna-appen. Klarna husker informasjonen din så du kan handle ogbetale enda smidigere neste gang.
 
•Bankoverføring - Betal med bankkontoen din og godkjenn kjøpet med BankID. Pengene trekkes direkte.
 
•Trekk fra bankkonto - Pengene trekkes fra din tilknyttede konto i løpet av to bankdager etter at ordren er sendt. •Kort - Betal med valgfritt kort. Pengene reserveres direkte i forbindelse med kjøpet.

Klarna

 

Engangsavtale
 
Fullfør en enkel, 4-trinns kredittsøknad med top-of-mind-informasjon. Du får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen med en gang.
 
Månedlige betalinger
 
Du vil utføre den månedlige betalingen online eller i appen vår ved hjelp av bankoverføring eller kortbetalinger. Vi vil varsle deg når det er tid for å gjøre betalingen hver måned.
 
Del 3: Om Klarna.
Betal på nettet eller i appen Se de siste kjøpene dine og foreta betalinger i Klarna-appen eller på nettet. •Last ned Klarna-appen: https://www.klarna.com/app •Logg på: https://app.klarna.com/login. •Chat med kundeservice: https://www.klarna.com/no/kundeservice/
 
Trygt og enkelt
Du er alltid dekket av Klarnas kjøperbeskyttelse. Modernesikkerhet beskytter opplysningene dine for å forhindre uautoriserte kjøp.
 
Vanlige spørsmål
Les våre vanligste spørsmål (https://www.klarna.com/no/kundeservice/) for å lære mer om hvordan du bruker Klarna.