LEICA CALONOX

Leica Calonox Varmesøkende IR kamera

Se mer, identifiser trygt!

Sniking om natten er en skikkelig utfordring for jegeren.  Med Leica Calonox termiske kameraer blir jakt dynamisk og spennende, spesielt om natten. De unike skarpe, detaljerte og høy kontrastbildene (med LIO ™) vil overraske og inspirere deg positivt.
 
Med en definert målstørrelse på 1,7 x 0,5 m kan Leica Calonox View oppdage mål opp til en avstand på hele 3000 meter, gjenkjenne mål opp til 1000 m og presist identifisere dem opp til 500 m.
 

Observasjon både om natten og dagen

I innstillingspanelet får du disse mulighetene:
 
  • Video-out - Som gjør det mulig for det å koble opp den termiske kikkerten til en monitor / tv.
  • Wifi & bluetooth - På view modellen vil du få wifi tilgang for å koble deg opp på leica appen på din mobil, mens sight modellen har bluethooh tilkobling.
  • Ultraclear mode - Med denne funksjonen aktiv gir calonoxen deg et så sylskarpt bilde at du bare må oppleve det selv.
  • Display compass - Få opp et digitalt kompass på den termiske kikkerten, slik at du slepper å miste fokuset på viltet når du skal forklare retningen til dine jaktkamerater. 
  • Calibration mode - Skjermkalibrering

Leica Calonox fargemodus.

Calonox kommer med fire fargemoduser Red Hot, White Hot, Black Hot og Rainbow, som sørger for å gi deg et ekstremt detaljerte bilder for nøyaktig identifisering av viltet.
 
Den tremiske kikkerten har et forbløffende stort synsfelt.  For å få et bedre oversikt når du observerer gir Leica Calonox View et forstørrelsesområde på 2,5x til 10x.

0

0

 

Leica Calonox Sight 

Leica Calonox Sight er ideell for tilkobling med din jaktkikkert og er derfor utstyrt med 1x forstørrelse. Konstruksjonen i Calonox Sight enestående pålitelighet og et presist "point of impact". Se mer av Calonox Sight i denne videoen
 

 

Leica Calonox View

For deg som ønsker å oppdage og identifisere vilt trygt langt borte med høy nøyaktighet, er Leica Calonox View termiske kamera den perfekte jaktkameraten. Om dagen eller om natten, selv under de mest utfordrende forholdene vil du ikke bli skuffet. Se mer om Leica Calonox View i denne videoen.