Zeiss DTC 3/38 Termisk Clip-On med Bluetooth Zeiss DTC 3/38 Termisk Clip-On med Bluetooth Zeiss DTC 3/38 Termisk Clip-On med Bluetooth

Zeiss DTC 3/38

Termisk Clip-On med Bluetooth

Varenr:118361
42 000,00
-+
1 På lagerBeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Zeiss DTC 3 DTC 3/38 Termisk Clip-On med Bluetooth

ZEISS DTC 3 er den første termiske Clip-On enhet fra ZEISS som sørger for at hver nattjakt blir en suksess – de nye ZEISS DTC 3 Thermal Imaging Clip-Ons tilbyr perfekt kompatibel optikk med en stor 1024 × 768 HD AMOLED-skjerm med høy kontrast, intuitiv ergonomi, presis og brukervennlig nullstillingsprosedyre takket være app-kontrollert nullstillingsassistent, praktisk talt ubegrenset batterilevetid og mange tilpasningsmuligheter.

 

ZEISS DTC (digital termisk clip-on) kombinerer sofistikert bildebehandling med et intuitivt betjeningskonsept og har også en praktisk null-inn-assistent via ZEISS Hunting-appen. Det termiske bildetilbehøret kommer i to modeller, ZEISS DTC 3/25 og 3/38. "ZEISS DTC 3 er en klassens beste termisk clip-on som gjør det mulig for alle jegere å identifisere viltet sitt nøyaktig og sikre at skuddene deres er nøyaktig på mål for etisk jakt i mørket," sa Carsten Backhaus, produktsjef for Jakt hos ZEISS.

 
Høyytelsesoptikk for god detaljgjenkjenning

For nøyaktig å identifisere viltet og få et nøyaktig bilde, er det viktig å ha høyytelsesoptikk som gir en skarp og klar sikt. Med en høykvalitets germanium-linse, 12-mikron sensorer og en stor HD AMOLED-skjerm, gjør den nye ZEISS DTC 3 det mulig å se de fineste detaljene for å nøyaktig identifisere spillet når du jakter om natten takket være dens sofistikerte bildebehandling.

 
Intuitiv drift for pålitelig jaktsuksess

Når du jakter i totalt mørke og stillhet, er det avgjørende for suksess å kunne betjene vedlegget intuitivt og lydløst. Den sentrale plasseringen av fokustårnet på oversiden av DTC gjør det lettere å nå og fokusere nøyaktig og hindrer jegerens fingre i å komme borti våpenløpet når de fokuserer. ErgoControl-konseptet – allerede utprøvd i ZEISS DTI 3 termokamera – har en intelligent, kryssformet knappelayout og enkel, intuitiv menynavigering for å komplettere det brukervennlige betjeningskonseptet.

 
Fleksibilitet og presisjon – takket være Zero-In-Assistent

Den nye zero-in-assistenten, som kan betjenes via ZEISS Hunting-appen, lar jegeren raskt og presist synkronisere clip-on, optikken og riflen. Jegere trenger bare å legge inn avstanden til målet og skuddposisjonen i forhold til det første siktepunktet i appen. Assistenten beregner deretter korrigeringsverdiene uavhengig og justerer displayet deretter. Dette eliminerer behovet for å beregne klikk og gjør prosessen mye raskere og mindre stressende. Når kombinasjonen av ZEISS DTC 3 og kikkertsikte har blitt nullstilt, kan denne informasjonen lagres i appen og på clip-on-enheten som en av fire profiler, så det er enkelt å bytte fra ett kikkertsikte til et annet med DTC. Å koble clip-on-enheten til ZEISS Hunting-appen via Bluetooth gir jegeren et bredt spekter av ekstra tilpasningsmuligheter.

 
Perfekt utstyrt for enhver jaktsituasjon

Enten du driver smygjakt eller sitter på post, er hver nattjakt annerledes. Med Zeiss sine to modeller, ZEISS DTC 3/25 og 3/38, tilbyr de den rette følgesvennen for enhver jaktsituasjon. For jakt i skogkledde områder og smygjakt gir ZEISS DTC 3/25, med sitt synsfelt på 18,4 meter på 100 meter, jegere en bred oversikt samtidig som den tilbyr muligheten til å identifisere detaljer nøyaktig. ZEISS DTC 3/38 kan rekkevidde opptil 1 950 meter og tilbyr utvidet rekkevidde og nøyaktighet for jakt i åpent landskap.

 

Batterilevetiden på 10 timer kan forlenges, om ønskelig, ved en standby-modus som automatisk utløses av en vinkelsensor, noe som sikrer at begge modellene kan brukes lenge i enhver jaktsituasjon.

 

 

Teknisk info


Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser