Spypoint CELL-LINK Universal 4G/LTE Adapter til Viltkamera

Spypoint CELL-LINK Universal 4G/LTE

Adapter til Viltkamera

Varenr:117895
1 565,00
-+
1 På lagerBeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Spypoint CELL-LINK Universal 4G/LTE

Med Spypoing Cell-link kan du konvertere alle viltkameraer med SD port om til kameraer som kan sende bildene til deg! Spypoint Cell-Link er et universaladapter som kan endre et vanlig viltkamera om til å bli et viltkamera som sender bildene dine til deg.

 

 

CELL-LINK fra SPYPOINT kan gjøre praktisk talt ethvert viltkamera uten signaler til en mobilenhet. Enda mer spennende er muligheten til å dra nytte av de mobile speiderverktøyene som SPYPOINT tilbyr. Alle de nye AI-teknologiene, artsfiltrene, avanserte vær- og kartfunksjoner integreres med ditt ikke-cellulære kamera ved å koble det til en CELL-LINK.

 

Spypoint CELL-LINK kan få alle standard viltkameraer ifra alle produsenter som bruker en standard SD port (Minnebrikkeporten) til å bli et transmitterende viltkamera. Spypoint bruker SD porten til å få tilgang til bildene viltkameraet ditt tar, og sender de til Spypoint sin app.

 

CELL-LINK kobles til LTE-mobilnettverket for å sikre mange års tjeneste i den stadig utviklende mobilnettverksteknologien.
• Universell kompatibilitet
• Kompatibel med den oppladbare litiumbatteripakken LIT-10
• LTE-nettverkstilkobling

 

 

CELL-LINK kobles til ditt ikke-mobilkamera via SD-kort inngangen. Koble SD-kortkabelen til kort inngangen på kameraet, før kabelen ned til bunnen av kamerahuset, og lukk kameradøren på kabelen. Den fleksible, gummierte kabelen er designet for å lukkes i kameradøren og opprettholde værbestandigheten til kameraet. Koble deretter den andre enden av kabelen til CELL-LINK og installer over kameraet.

 

 

Spypoint Cell-Link kommer ferdig med simkort, og klart til bruk.

100 bilder pr måned er gratis, men det er også mulighet å kjøpe seg tilgang til flere bilder, i tillegg til flere funksjoner.

 

 

 

Inkludert i pakken:

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser