Leica Ultravid 12x50 HD-Plus

Leica Ultravid 12x50 HD-Plus

Varenr:101769
28 595,00
-+
Bestillingsvare (9 dager)*Forventet leveringstid kan variere.BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Leica Ultravid HD-Plus 12x50

Leica Ultravid HD-Plus 50 er førstevalget til alle som er kompromissløse i valg av kikkert og forlanger kun det beste. Den støtabsorberende armeringen beskytter kikkerten mot skader og gir utmerket grep for sikker og stabil håndtering. Det innovative AquaDura®-belegget sikrer krystallklar visning i all slags vær og beskytter linsene mot riper og slitasje. Vri på det store og lett tilgjengelige fokusrattet kun halvannen omdreining for å flytte fokusplanet fra nærmeste fokuseringsavstand til uendelig. Kikkertens usedvanlig kompakte mål gjør Leica Ultravid HD-Plus 50 til en av de minste sin klasse og en ideell følgesvenn på alle utflukter, fotturer eller jaktturer.


 
Sammenlignet med tidligere modeller, har den optiske ytelsen til Leica Ultravid HD-Plus 12x50 igjen blitt betydelig forbedret med hensyn til lysoverføring. I tillegg til et lysere visningsbilde, tilbyr Leica Ultravid HD-Plus 12x50 økt kontrast i alle visningssituasjoner, og kikkerten gir klare kontrastfylte bilder både om dagen og i skumringen. Forholdet mellom klarhet, vekt, forstørring og synsfelt gjør den perfekt for de fleste bruksområder. 

 

Nye måter å overføre coating til linseelementene på, under ultra-høyt vakuum med en såkalt "high temperature plasma process", er mye av årsaken til forbedringene. I tillegg til dette, er prismen laget med et helt spesielt Schott-glass med eksepsjonelle lysoverføringsegenskaper (Schott HT-glass). Den betydelig økte lysgjennomgangen, spesielt i de blå og fiolette bølgelengdene, sikrer ikke bare høyere lysstyrke, men også bedre fargeoverføring og betydelig forbedret gjengivelse av bildet i skumringsforhold.


 
Ellers alle funksjonene i Leica Ultravid HD-familien forblitt uendret i de nye HD-Plus 50-kikkertene, med samme høykvalitetsoptikk, mekaniske fortreffelighet og brukervennlige design. Leica Ultravid HD-kikkertene har allerede imponert alle med sine tekniske ferdigheter og overlegne optiske kvalitet. Fokuseringsmekanismen er jevn og presis under alle temperaturforhold. Ved bruk av fluoritt linser (FL) er fargegjengivelsen fortreffelig. Klarheten på bildet er høy uten å måtte gå på akkord med fargegjengivelse og kontrast. I tillegg har Ultravid HD-serien Leica Aquadura coating som sikrer en krystallklar visning i all slags vær, og beskytter linsene mot riper og slitasje.

 

Spesifikasjoner:

  • Produksjonsland: Tyskland
  • Vekt: 1040gr
  • Forstørring: 12x
  • Objektivdiameter: 50mm
  • Synsfelt v/1000m: 100m
  • Nærgrense fokus: ca. 3.2m
  • Utgangspupill: 4.2mm
  • Mål (BxHxD): 120 x 182 x 78 mm
  • Øyeavstand: 13mm

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Forstørring 12x
Modelltype Ultravid
Objektivstørrelse 50


Alternativer
Leica Ultravid 10x42 HD-Plus
Kjøp
26 500,00
4
Leica Ultravid 10x50 HD-Plus
Kjøp
31 500,00
Bestillingsvare
Support
Kundeanmeldelser