Härkila Ragnar bukser Willow green/Shadow grey

Härkila Ragnar bukser

Willow green/Shadow grey

Varenr:111121
1 999,00
1 på lager

  

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Harkila Ragnar bukser Willow green/Shadow grey

Ragnar-buksen er laget av 96 % nylon og 4 % elastan, en materialkombinasjon som gjør stoffet svært smidig og elastisk. Buksen har ikke membran, men er behandlet med DWR (Durable Water Repellent). Yttersiden er dermed smuss- og vannavvisende, og vannet perler seg på overflaten og preller av eller fordamper i stedet for å trenge inn i stoffet.

 

Buksen har dessuten ventilasjonsglidelåser bak på lårene og ved leggene, og mesh i ventilasjonsåpningene hindrer at blader og annet rusk havner på innsiden av buksen når glidelåsene er åpne. Ragnar-buksen har to forlommer og to cargolommer, alle med glidelås, slik at ingenting faller ut av lommene når aktivitetsnivået er høyt. I høyre cargolomme er det en patronholder til fire riflepatroner.

 

Ragnar-buksen er forsterket med ekstra slitesterkt stoff nederst, der den også har en reguleringsreim og trykknapper, slik at buksebena kan strammes tett inntil anklene. Buksen har også reguleringsreimer bak knærne, og på venstre side av linningen er det en D-ring til å henge forskjellig utstyr i.

 

Spesifikasjoner:

  • Jeanslukking med knapper
  • D-ring på venstre side
  • Forlommer med glidelås
  • Cargolommer med glidelås og innvendig patronholder
  • Ventilasjonsglidelåser øverst og nederst
  • Regulering i knehasene
Teknisk info


Alternativer
Härkila Ragnar bukser Black/Gray
Velg
1 999,00
5
Support
Kundeanmeldelser