Rizzini Fierce1 Sporting Sort 12/76 - 71 cm

Rizzini Fierce1 Sporting Sort

12/76 - 71 cm

Varenr:104373
45 000,00
-+
1 På lagerBeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Rizzini Fierce1 Sporting

 

Fierce 1

Fierce 1 er ny i Rizzini sitt konkurranseutvalg.

Siden introduksjonen har Fierce 1 blitt godt mottatt og er allerede en av våre mest populære konkurransemodeller. Med sin fargede låskasse og lysrullgravering er dette haglgeværet ikke bare pent, men mekanisk bygget med den høyeste kvaliteten skyttere har forventet av Rizzini.

Denne Haglen leveres med og uten XL Bore, utvidede kones for lettere rekyl, forlengede konkurranse -choker (valgfritt) og et komfortabelt pistolgrep. Disse funksjonene, sammen med en perfekt balansert hagle, hjelper deg med å finne målene dine raskt og nøyaktig.

Fierce 1 kommer også i Trap- og Skeet -modeller. Fullt justerbare skjefter, mid ribb og fullt justerbare ribb er også tilgjengelige.

 

Om Rizzini

 

 

Rizzini Srl kan ikke skryte av århundre gammel tradisjon, men det er nå over 40 år siden firmaet ble etablert. Våpnene er i dag kjent over hele verden, takket være en perfekt kombinasjon av teknologi og god arbeidskraft. Firmaet er en familiebedrift, hvor både sønn og begge døtrene jobber, i tillegg til eier Batista Rizzini.

Alle komponenter som brukes i Rizzini våpen er av høyeste kvalitet. I stedet for å bruke former, så maskinerer Rizzini sine komponenter fra best mulig stål-kvalitet (cr ni mo) ved hjelp av topp moderne teknologi. På denne måten sikrer man maksimum styrke og holdbarhet for den krevende skytter. Når man bruker formlagede deler, blir ikke toleransen like bra som når man maskinerer delene - korrekt maskinering gir bedre overflate finish og forbedrer tilpassningen mellom deler.

Alle Rizzini våpen har det patenterte sikkerhetssystemet "Disconnect Safety System", som hindrer våpenet i å bli avfyrt hvis det ikke er ordentlig lukket. Ejektorsystemet er også utviklet av Rizzini.

Vi har de siste årene hatt stor suksess med Rizzini i Norge, og siden vi introduserte merket for det Norske markedet for fullt i 2005, har de virkelig posisjonert seg i markedet både innen jakt- og konkurranseskyting.

 

Spesifikasjoner:

 • Produksjonsland: Italia
 • Vekt: 3700gr
 • Avtrekker: Justerbart trykkpunkt                                                                                                    
 • Kolbemateriale: Valnøtt
 • Sikring: Manuell
 • Siktemidler: Fiberoptisk korn
 • Løpslengde: 71cm
 • Mekanisme: Modifisert bokslås
 • Kolbetype: Sporting                                                                                                 
 • Løp: Sort blånert
 • Tilbehør: Koffert, og 5 choker
Teknisk info

Produktinformasjon

Kaliber Cal. 12/76
Løpslengde 71 cm


Support
Kundeanmeldelser