Kestrel 5700 LiNK Værstasjon med LiNK Kestrel 5700 LiNK Værstasjon med LiNK

Kestrel 5700 LiNK Værstasjon

med LiNK

Varenr:119060
7 270,00
-+
1 På lagerBeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Vet hvor kulen din vil treffe før du trykker på avtrekkeren. Kestrel 5700 Ballistics Weather Meter måler vind, høyde og alle kritiske vær- og ballistiske variabler for å beregne et nøyaktig siktepunkt for langdistanseskyting. Ikke flere DOPE-kort, nullstilling på nytt eller gjetting i vinden. Dette alt-i-ett kompakte verktøyet kombinerer miljømålinger på stedet med en kraftig G1/G7 ballistikkkalkulator for å levere nøyaktige høyde- og vindstyrkeløsninger for enhver pistol, enhver runde, ethvert skudd. Få selvtillit fra første skudd med alt-i-ett-løsningen for langdistanseskyting som jeg stoler på av langdistansejegere og skyttere.

Bruker en G1/G7 ballistisk løser som korrigerer for aerodynamisk hopp, spinndrift og coriolis for å oppnå nøyaktige skudd på langt hold.

Easy Mode leder deg gjennom en enkel trinn-for-trinn-veiledning for å bruke din Kestrel, slik at du kan lære raskere og begynne å skyte langt med selvtillit.

Munningshastighetskalibreringsveiledning tillater nøyaktig måling av kulehastighet uten kronograf for å forbedre nøyaktigheten.

Valg av løsningsenheter (Mils, MOA, Clicks, Inches eller Centimeters) - fungerer med alle våpen eller siktesikte.

LiNK-tilkobling drevet av Bluetooth® lavenergi gir trådløs kommunikasjon til mobile enheter og datamaskiner og integrasjon med LiNK-kompatible laseravstandsmålere for forbedret hastighet og nøyaktighet. (Merk: LiNK Dongle selges separat)

Værmodus tilbyr alle miljømålinger, lagring og kartleggingsmuligheter til Kestrel 5500 Weather Meter, inkludert vindhastighet, retning, sidevind, temperatur, fuktighet, trykk og høyde.

Robust (falltestet i henhold til MIL-STD-810G-standarder), vanntett (forseglet til IP67-standarder).

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser