Hogue S&W N ramme Round Butt gummi Conversion Sq. Butt, No Finger Grooves Hogue S&W N ramme Round Butt gummi Conversion Sq. Butt, No Finger Grooves Hogue S&W N ramme Round Butt gummi Conversion Sq. Butt, No Finger Grooves

Hogue S&W N ramme Round Butt gummi

Conversion Sq. Butt, No Finger Grooves

Varenr:116977
749,00
-+
6 på lager

  

BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Hogue-gummigrep er støpt av slitesterk syntetisk gummi som verken er svampete eller klebrig, men likevel gir en myk følelse og er rekylabsorberende. Hogue sin unike gummiblanding og støpeprosess gir gummigrep som er overlegne alle andre merker.

 

Hogue full size conversion grep har samme størrelse og utforming som de klassiske revolverne med square butt ramme, men er laget for å passe til de nye round butt rammene. Den "konverterer" et square butt grep til å passe på en round butt ramme.

 

Dette grep ligner på det samme som blir levert på Performance Center modellene fra Smith & Wesson, men forskjellen er at man ikke har utsparing til fingrene og er derfor hakket mindre.

 

Er anbefalt for dem som ønsker å bytte ut nylongrepet som blir levert på de fleste standardmodellene, til fordel for et som er litt større og som absorberer rekylen bedre.

 

Passer kun revolvere med round butt ramme

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser