Hikmicro Alpex 4K A50EL 50 mm digitalt nattsikte med 30 mm rør

Hikmicro Alpex 4K A50EL

50 mm digitalt nattsikte med 30 mm rør

Varenr:121572
13 990,00
-+
1 På lagerBeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

HIKMICRO ALPEX LRF 4K:

En ny standard for digitale dag- og nattsikter.

 

 

 

HIKMICRO ALPEX-serien satte en ny standard for digital jaktoptikk da den ble lansert i 2022. Jegere over hele verden var raske til å omfavne dens ledende kombinasjon av enestående ytelser både på dag- og natt, banebrytende funksjoner og enkel betjening. Alpex ble kåret til Best Night Vision-produkt på British Shooting Awards 2023.

HIKMICRO utvikler kontinuerlig produktene sine for å ligge i forkant av teknologien og møte behovene til de mest krevende brukerne. Den moderne jeger forventer enda bedre bildekvalitet og mer avanserte funksjoner, noe nye ALPEX LRF 4K leverer. Alpex LRF 4K er den ultimate digitale dag- og nattkikkerten, med uovertruffen ytelse i kjent innpakning.

Den avanserte digitale dag- og nattkikkerten har bedre spesifikasjoner og oppgradert ytelse på alle områder, inkludert laseravstandsmåling opptil 1000m, (A50EL) 4K UHD-klarhet og avansert nøyaktighet.


 

REDEFINER BILDEKLARHET
ALPEX LRF 4K har 3840×2160 UHD-detektor og noe som levende, informative, lagdelte bilder som aldri har vært sett før. Denne bildekvaliteten støttes av livlige farger på dagtid og eksepsjonell klarhet til ekstreme avstander, med 3,5 – 28x kontinuerlig forstørrelse som dekker alle jaktscenarioer fra tett skog og til store åpne landområder.

En 0,49" 1920 x 1080 delvis rund stor OLED-skjerm gir et nytt observasjonsperspektiv som er både snill mot øyet og totalt oppslukende, og gir et 15,3 m synsfelt på 100 m. Dette forsterkes av F1.2 – F2.5 justerbar blenderåpning som kan brukes til å eliminere overeksponering og forbedre dybdeskarpheten for best mulig kvalitet ved jakt på dagtid. Denne kombinasjonen av et bredt synsfelt, 4K-bildekvalitet og kraftig zoom viser målet i fine detaljer, noe som gjør det mulig for jegeren å observere detaljer som pels og gevir for tydelig arts- og kjønnsbestemmelse.

Bortsett fra å gi en eksepsjonell synsopplevelse og bringe deg nærmere viltet enn noen gang før, tar dette opplevelsen til et annet nivå.

 

REDEFINER presisjon og nøyaktighet

ALPEX 4Ks funksjoner er utviklet for å sikre konsekvent og nøyaktig skuddplassering, uansett hvor og hva du jakter på.

Det er to modeller av ALPEX 4K, A50E og A50EL, hvor sistnevnte har en innebygd laseravstandsmåler. Denne funksjonen viser nøyaktig avstand til målet – ut til 1000m og med en nøyaktighet på +/-1m. Enhetens integrerte ballistiske kalkulator kan deretter brukes til å justere siktepunktet for å kompensere for kulefall, og treffe målet selv på lengre avstander. Begge modellene har flere trådkorsprofiler, bestående av fem trådkorsgrupper med 10 trådkorstyper i valg av åtte farger.

ALPEX LRF 4K kikkertsikte ser ut som et vanlig, optisk kikkertsikte med 30 mm rør og 50 mm linse, og monteres på samme måte med 30 mm ringer.  Dette gir Alpex et klassisk utseende og en kjent følelse helt fra starten. Et robust hus av aluminiumslegering gir svært god holdbarhet under alle forhold.

 


24/7 dag og natt jakt

Mens tradisjonelle kikkerter er avhengig av lystransmisjon for å levere klare bilder i varierende lys- og værforhold, har ALPEX 4K blitt oppgradert for å gi ultimat bildekvalitet; om dagen, med forbedrede detaljer i skumringsforhold og om natten. Dette gir muligheten til å se små forskjeller i detaljer, og sikrer trygge, etiske skudd til enhver tid.

ALPEX 4K er det eneste siktet du trenger for jakt i alle vær- og lysforhold.
Den kan brukes med en egen infrarød lykt for jakt i mørket, og den gjør så mye mer enn en tradisjonell optikk i dagslys, når den produserer et ultraskarpt fullfargebilde. Med sine eksepsjonelle detaljgjenkjenningsevner, sikrer HIKMICRO ALPEX 4K sikker og etisk skyting ved å skille hjortevilt, blant andre mål, på dagtid.

ALPEX 4K har et utskiftbart 18650-batteri og to interne batterier – som alle er oppladbare. En strømsparende funksjon, med rask oppstart innen tre sekunder, gir en driftstid på opptil 11 timer.

I motsetning til et tradisjonelt sikte gir ALPEX 4K deg muligheten til å fange øyeblikk fra jakten og lagre dem på enheten. Denne opptaksfunksjonen kan betjenes manuelt eller rekylaktivert som gir opptak av video før og etter skuddet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Objektivstørrelse 50mm
Oppløsning 3840×2160


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser