Härkila Mountain Hunter Jakke Hunting Green/Shadow Brown

Härkila Mountain Hunter Jakke

Hunting Green/Shadow Brown

Varenr:110051
Fra 3 499,30Tilbudspris
4 999,00 Ordinær pris
5 På lagerBeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Harkila Mountain Hunter Jakke Hunting Green/Shadow Brown

Mountain Hunter-jakken er laget av et børstet, lydsvakt trikotmateriale. Det gjør den lett og robust på samme tid, kanskje de to viktigste egenskapene klærne kan ha ved jakt i krevende og ulendt fjellterreng. Siden været i fjellet kan skifte brått fra strålende sol til kraftige regn- eller snøbyger, er jakken også utstyrt med en GORE-TEX®-membran.

 

Den er ikke bare 100 % vind- og vanntett med høyt vannsøyletrykk, den har også svært god pusteevne og slitestyrke. Stoffet er dessuten DWR-behandlet (Durable Water Repellent), slik at jakkens overflate i tillegg er smuss- og vannavvisende. Innvendig har jakken meshfôr som transporterer fuktigheten vekk fra kroppen. Jakken har to store, skråstilte forlommer og en radiolomme på venstre side av brystet. Innvendig har den en innerlomme samt en mindre meshlomme til mobiltelefon eller lignende.

 

Mountain Hunter-jakken har videre reguleringsremmer på mansjettene og regulering i hetten og nederst. Hetten er avtakbar med formbar skygge. Jakken har toveisglidelås, og sklisikre gummibånd på skuldrene hindrer geværremmen i å skli ned når du går med geværet på skulderen.

 

 

 

Harkila NO Størrelseskart

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser