Blaser B2 Riflekikkert 2,5-15x56 Skinne 2,5-15x56 IC S

Blaser B2 Riflekikkert 2,5-15x56 Skinne

2,5-15x56 IC S

Varenr:117037
25 495,00
-+
1 På lager



BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Blaser B2 Riflekikkert 2,5-15x56 Skinne

Blaser B2-kikkertene er designet fra grunnen av for bruk med clip-on-teknologi, og har gjennomgått de samme støtmotstandstestene som er standard for testing av førsteklasses kikkertsikter – og alle B2-modeller har bestått med glans.

 

Med en total lengde som er opptil fire centimeter kortere enn sammenlignbare kikkerter, er Blaser B2-kikkertene ekstremt kompakte. Ved jakt sikrer denne korte totallengden at en clip-on-enhet kan betjenes komfortabelt fra skyteposisjonen og at riflens tyngdepunkt ikke forskyves unødvendig fremover. En annen fordel med det kompakte designet er det korte bevegelsesområdet til zoomsystemets bevegelige linser som resulterer i forbedret mekanisk presisjon og et mer stabilt treffpunkt ved endring av forstørrelse. Samtidig kompenserer den mekaniske robustheten for den ekstra belastningen på kikkerten ved skyting med en clip-on enhet.

I kombinasjon med de enkle å montere, absolutt repeterbare festene og den tilsvarende clip-on-enheten, blir Blaser B2-kikkertene ekte nattjaktspesialister.

-

Blaser QDC+ lar deg justere skyteavstanden opp til en rekkevidde på 500 m direkte på høydetårnet til Blaser B2 kikkertsiktet. For optimal tilpasning til din egen rifle er ti utskiftbare graverte ringer inkludert, som dekker et bredt spekter av jaktammunisjon. I tillegg kan individuelle markeringer påføres en blank ring.

Som med alle Blaser kikkertsikter, har du muligheten til å låse tårnet i nullposisjon og ved 4 klikk høy (mest anbefalt avstand). Dette sikrer at en utilsiktet justering ikke er mulig, og den låste posisjonen gir deg sikkerheten til et rent skudd på vanlige jaktavstander.

Blaser QDC+ er valgfritt tilgjengelig for modellene B2 2-12x50 iC og B2 2,5-15x56 iC og veldig enkel å ettermontere selv.
Her vil også vi i skytterlinken hjelpe til med montering om det er ønskelig.

 

Alle modeller kommer med 30mm rør for ringmontasje eller skinne

    6x zoom
    Optimalisert for Termisk Clip on – kompakt og robust
    Fiberoptisk retikkel i andre plan. (Ikke medforstørrende)
    94 - 92 % dag/natt lysgjennomgang
    Smart Lens Protection (SLP) – Hydrophobic linse coating.
    Parallakse justering - 100m merke eller justerbar fra 50 m - 8 (Gjelder kun: B2 2.5-15x56 iC)
    Trinnløs justering av lysintensitet på rødpunktet.
    90 mm øyeavstand
    Nitrogenfylt
    Vanntett (opptil 4m)
    Produsert i Tyskland

Teknisk info

Produktinformasjon

Forstørring 2,5-15x
Objektivstørrelse 56


Support
Kundeanmeldelser