Forster CO-AX ladepresse

Forster CO-AX ladepresse

Varenr:102533
7 686,00
-+
11 på lager

  

 

 
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Forster CO-AX ladepresse

 

Perfekt justering av die og hylse

Hylseholder kjevene er designet til og flyte med dien, dette tillater hylsen å entre dien presist. Toppen av løftet kommer til et solid stopp, for konsise kulesetting og headspace.

 

Krever veldig lite kraft under bruk

Med tre ganger den mekaniske fordelen av en vanlig C-presse, Co-Ax pressen er så uanstrengt å operere at man kan utføre en helpressing av en hylse med en finger.

 

Allsidig

Krever ingen tung montering, noe som betyr at man kan bruke den på kjøkkenbordet eller på skytebanen. Monter pressen til en planke og klem monteringen fast på en billem eller en bordplate.

 

Kompatibel

Aksepterer alle standard 7/8¨-14 ladedier. Låseringene til diene må ha tykkelse mellom .311¨ og .317¨, den ytre diameteren på 1 3/8¨. Vi anbefaler våre Cross Bolt Die Lock ringer.

 

Raskt bytte av dier.

Du kan faktisk skifte fra en sizingdie til en seaterdie på under to sekunder. «slide-in-slide-out» opprettholder også integriteten av die innstillingen din. Langt liv. Det er absolutt ikke noe moment på die holder delen av Co-Ax pressen grunnet den unike koblingen av svingdesignet. Alle kreftene er i likevekt uansett om pressen er under maksimal arbeidsbelastning eller i ro.

 

Unik topp primings innretting

Setter hettene til fabrikk spesifikasjon. Seateren er alltid i riktig vinkel i forhold til hylsehode. Hettene vil aldri snu seg eller tippe, de vil settes rett og nivellert med hylsebunnen. Hettene vil heller ikke knuses eller stikke ut fra hette bunnen, noe som kan føre til for tidlig tenning.

 

Robust

Solid, bilindustri duktiltjern har mindre sprøhet enn andre typer støp.

 

Holdbar

På bakt pullverlakk avslutning hindrer rust og er lett og rengjøre.

 

Enkel rengjøring

Et selvbetjent brukthette system fanger alle utstøtte hetter og kruttrester i en kopp slik at alle bevegelige deler og gulvet holdes fritt for smuss og partikler. «Drop-tuben» som sitter skrudd i blokka under hylseholderen fører alle rester til oppsamlingskoppen under pressa. Bare skru av koppen for og tømme den.

 

Stort arbeidsområde

Det er ingen rammestøtte eller bevegelig arm for tennhettene som forstyrrer eller skaper hindringer i ladeprosessen. Den fungerer like godt for høyrehendte som venstre.

 

Ingen hylseholder jungel

«S» (standard) hylseholderkjeve dekker 90% av alle konvensjonelle hylser og den valgfrie «LS» (stor/liten) hylseholderkjeven dekker så godt som resten av de gjenværende 10%. For å håndtere de hylsene som ikke er dekket av «S» og «LS» se på vår adaptive hylseholderkjeve.

 

Kvalitet

Produsert i USA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser