Ladeboken Norsk 8 utgave

Ladeboken Norsk 8 utgave

Varenr:106807
549,00
-+
28 På lagerBeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ladeboken Norsk 8 utgave

Ladeboken er unik i skandinavisk sammenheng og er uten sidestykke det mest pålitelige og komplette bokverket om lading skrevet på norsk.

 

Boken er ført i pennen av Norges tre ledende våpenspesialister og mest erfarne hjemmeladere, Erik Braathen, Jørund Lien og Eirik Moen.

 

I Ladeboken 8 finnes gjennomtestede ladedata for 115 riflepatroner og 27 pistolpatroner. Boka inneholder en instruksjonsdel som blant annet tar for seg sikkerhet, valg av utstyr, valg av krutt og laderutiner.

 

Siste halvdel av boka inneholder historikk om hver patron, samt ladedata med relevante krutt og kuler.

 

Ladeboken beskrives ofte som hjemmeladerens bibel og erfarne hjemmeladere har ofte kun et råd til andre jegere og skyttere som vil begynne med hjemmelading: "Kjøp Ladeboken, og les den fra perm til perm!"

 

Rifleammunisjon
Boka gir en grundig innføring i hjemmelading, fra valg av utstyr, vurdering av trykk, sikkerhetsrutiner, lading av rifle- og pistolpatroner samt en inngående beskrivelse av ballistikk. Et eget kapittel er også viet jaktkuler, fra de tradisjonelle til de mest moderne. Ladeboken utgave 7 har historikk og gjennomtestede ladedata for hele 107 riflepatroner.

 

Pistolammunisjon
Boka gir en grundig innføring i hjemmelading, fra valg av utstyr, vurdering av trykk, sikkerhetsrutiner, lading av rifle- og pistolpatroner samt en inngående beskrivelse av ballistikk. Et eget kapittel er også viet jaktkuler, fra de tradisjonelle til de mest moderne. Ladeboken utgave 7 har historikk og gjennomtestede ladedata for hele 26 pistolpatroner.

 

Forfattere: Erik Braathen, Jørund Lien og Eirik Moen
Forlag: Egmont Hjemmet Mortensen

 

Format: Innbundet
Språk: Norsk
Utgitt: 2017 (8. utgave)

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser