Vår Butikk i Lillestøm

Vi kan hjelpe deg!

Velkommen.

Våre trivelige lokaler i sentrum av Lillestrøm, har vi både butikk, lager og verksted. Med alt du trenger under samme tak, er Magne Landrø AS midt i blinken for deg som foretrekker å få alle produkter og tjenester hos én og samme leverandør. Vårt omfattende sortiment har en unik bredde. Vi velger kun produsenter vi har tro på, og selger kun produkter som tilfredsstiller våre strenge krav til kvalitet og pris. Dessuten har vi til enhver tid det meste på lager - og kan som regel også skaffe andre produkter du er på utkikk etter.

Med bred erfaring og høy kompetanse, tar fagfolkene ved vårt autoriserte verksted hånd om ditt våpen som om det var deres eget.

Stillverksveien 1, 2004 Lillestrøm Se kart
Finner du ikke Stillverksveien?  Prøv Jernbanegata 1.
 

Åpningstider

Mandag - fredag: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00

 

Parkering hos oss.

Det er, og skal være enkelt å besøke oss på Lillestrøm! Vi har derfor tilbud til alle våre kunder - 1 time gratis parkering i Lillestrøm Syd P-hus. Kjør inn i parkeringshuset og trekk lapp, ta med lappen inn i butikken og vi stempler denne for deg i det du kjører ut. Overskrider tiden er det pr. dags dato 16,- pr. 30 minutt, som må betales i det du kjører ut