Browning X-Bolt PRO Carbon .308 Win - 50cm - SS Norway

Browning X-Bolt PRO Carbon

.308 Win - 50cm - SS Norway

Varenr:110660
34 990,00
-+
1 på lager

  

BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Generelt om X-bolt Pro-serien

X-Bolt Pro-serien tar Browning X-bolt inn i «High End» segmentet

Et segment som Browning bl.a. med sin JOHN M. BROWNING COLLECTION har vist at de mestrer bedre enn de fleste. X-Bolt PRO er den mest tekniske X-bolten noensinne.

X-Bolt PRO utstyres med eksklusive stokkmaterialer. For 2020 er det Carbon og Valnøtt G5 som leveres.

Løpene er hånd-lappet for perfekt overflate. Resultatet er "Custom-rifle"- presisjon og betydelig mindre mantelavsetninger. Sluttstykket og hevarm er spiralflutet og alt metall er belagt med Cerakote Tungsten som ikke bare gir våpenet et vakkert utseende, men som også gir en overlegen rust- og slitasjebeskyttelse. Som om ikke det var nok, er NORWAY-utgavene i motsetning til de internasjonale utgavene, produsert i rustfritt stål.

Talley One-Piece kikkertmontasjer i samme finish følger i esken (30mm Medium). Andre dimensjoner leveres på forespørsel.

Spesielt om Pro Carbon  .308 Win

Pipe:

Matt rustfritt stål, cerakoted flutet, frittliggende, håndbrotsjet kammer, fabrikkgjenget for lyddemper, konkurranse-kroning, håndlappet

Pipelengde:

51 cm cerakoted

Kaliber:

308 Win

Riflestigning:

1:12

Låskasse:

Short Action, cerakoted matt rustfritt stål, glassbeddet, 8 festepunkter for kikkertmontasjer

Action

Bolt-action , 60 graders hevarmsløft, justerbart avtrekk, uttakbart trommelmagasin,  sikring på kolbehals, boltsikringsutløser på hevarm

Vekt:

2,76 kg

Magasinkapasitet:

4+1

Skjefte:

Carbon, 346mm, håndsvell, carbonrekylblokk, forlengbar Inflex kolbekappe.  

Medfølgende tilleggsutstyr:

1 stk. våpenlås

Øvrige tilleggsprodukter:

Talley One-piece i Tungsten Cerakote finish. (30mm Medium)

 

Enda mer informasjon om Browning X-Bolt

 

Ekstremt slank
Ved å rotere de tre låseklakkene 60 grader og flytte kikkertskruene ut fra sentrum av låskassen, har Browning klart å slanke låskassen voldsomt. Sammen med trommelmagasin gjør dette at X-bolten har blitt verdens slankeste 5-skudds boltrifle. Det gjør også at vekta blir ekstremt lav uten at Browning har måttet ty til plastdeler for å få dette til. Det slanke designet er viktigste bidragsyteren til at rifla ser så bra ut.

Ekstrem presisjon
Alle riflene blir testskutt på fabrikk 6 skudd. For å bli godkjent skal alle skuddene sitte innenfor 2,5cm på 100m. Dette oppnås bl.a. gjennom ei pipe av ekstremt god kvalitet, svært solid låsing av kikkertklakkene og ikke minst konkurransebedding av låskassen. Her er foretatt en skikkelig børsemakerbedding både rundt fremre og bakre festepunkt av kassen.

Enkel å skyte bra med
For å lettere utnytte presisjonspotensialet i rifla har våpenet et revolusjonerende avtrekk – Superfeather trigger. Et avtrekk praktisk talt uten kryp. Vekta kan du selv justere etter behov. Kolbekappa er svært myk for behagelig rekyl og er konstruert slik at kolben beveger seg nedover og bort fra kinnet under rekylen. Dette gjør at våpenet tross lav vekt er usedvanlig behagelig å skyte med.

Alle typer sikkerhet i fokus
Sikringen er som på A-bolten ideelt lokalisert på kolbehalsen. Den sikrer både avtrekker, avtrekkerhake og tennstempel samtidig som den låser hevarmen i nedre posisjon. For at du skal kunne tømme våpenet uten å måtte avsikre, er X-bolt utstyrt med en boltutløser på hevarmen som frigjør hevarmen om den trykkes inn. I motsetning til de fleste andre boltrifler, vil ikke press oppover på hevarmen før avsikring medføre at våpenet blir vanskelig å avsikre. En problemstilling Browning har løst ved å fjærbelaste denne låsingen. For øvrig har våpenet fått en ekstra kraftig utdrager, silkeglatt ladegrep og en rekke funksjoner som sikrer at både prosjektilet og hylsa beskyttes ekstraordinært mot skader.

Tilpasset det norske markedet.
Alle X-bolt rifler har forholdsvis korte løp og er fabrikk-gjenget for lyddemper med gjengedim. MF14x1,0.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kaliber .308 Win
Løpslengde 50 cm


Support
Kundeanmeldelser