Beretta 690 Ultraleggero RH 12-76 66cm

Beretta 690 Ultraleggero RH 12-76 66cm

Varenr:118403
31 550,00
-+
1 På lager



BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Beretta 690 Ultraleggero RH 12-76 66cm

Beretta Ultraleggero begynner et helt nytt kapittel i historien til lette over-og-under hagler, og skyver designgrensene utover all tidligere fantasi: leverer styrken og påliteligheten til en stållåskasse, men med en eksepsjonelt lav vekt, noe som kun tidligere hadde blitt oppnådd med aluminiumslåskasser. Takket være bruken av toppmoderne ingeniørteknikker, har Beretta "modernisert" låskassen, inkludert bare de strukturelle elementene som er avgjørende for motstanden og ytelsen til denne haglen.

 

Resultatet er en lett, men solid hagle som er ideell for jegere som leter etter en lett håndterlig som raskt kommer på målet. Nyt jakten, vekt vil ikke lenger være en byrde.

 

Avtrekksbøyle i aluminium

Løpsvelgeren til enkeltavtrekkeren er plassert inne sikringsfløyen, som gjør det mulig å velge løpet som skal brukes til det første skuddet ved å flytte den sidelengs.

 

Techno-polymer låskasse
Låskassen i teknopolymer har et banebrytende blomstermotiv. Disse blomsterdesignene er oppnådd ved hjelp av en toppmoderne teknologi som skaper unike vinkler på overflater, og simulerer den visuelle effekten av lys som reflekteres på stålgraveringer. Dette skaper en fade inn-og-ut-effekt på blomstermotivet og navnet "Ultraleggero" når låskassen roteres i lyset. Denne estetiske egenskapen, sammen med den matt svarte finishen på låskassen, og de blanke sorte hengselpinnene, gir Ultraleggero en unik karakter.

 

Låskassen

Ultraleggero-låskassen er basert på 690-serien.

 

 

 

Spesifikasjoner:

Kaliber: 12-76
Vekt: ca. 2,85 kg
Løpslengde: 71 cm
Kolbelengde: 370 mm
Inkludert 5 stk. utskiftbare OCHP choker
Stokkmateriale i oljebehandlet valnøtt 2,5 grade.
Kolben har pistolgrep med nettskjæring
Rounded forskjefte med nettskjæring
Bokslås med gravyre
Automatisk sikring
Enkel avtrekker
Løpsvelger på sikringsfløyen
Ejektor
Leveres i Beretta koffert
Leveres med 20mm kolbekappe
Løse remfester medfølger
Chokegruppe D

 

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser