Swarovski BTF personlig balistikktårn for Z8i

Swarovski BTF personlig balistikktårn

for Z8i

Varenr:101632
3 360,00
-+
1 På lagerBeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ett tårn for enhver mulighet - Ballistic Turret Flex

 

Med personlig ballistikktårn (kulebanekompensator) kan du dekke alle muligheter, Det kan brukes som et topp- eller sidetårn, og kan kombineres med alle tilgjengelige retikklene.

 

Personlig Ballistikktårn (Ballistic Turret Flex)

Det personlige ballistikktårnet (BTF) kan konfigureres separat og gjør at du alltid kan følge målet på ønskede avstander. Hvis det brukes som et topptårn, kan dette kompensere for skuddbanens fall.

 

Når det brukes som et sidetårn, er det best egent for vindjustering eller til å estimere lead-avstand. Det er fleksibelt, kan festes uten verktøy og kan brukes sammen med ethvert retikkel. En låsemekanisme hindrer også at du vrir det utilsiktet.

 

Fordelene med BFT er at det kan monteres som et topp- eller sidetårn på alle Swarovski Z8i modeller - du bestemmer hvilken kombinasjon som passer deg for ethvert jaktscenario.

 

Allsidig tilbehør: Personlig ballistikktårn (BTF) i tre versjoner

 

Separate sikteavstander

BTF kan monteres med fire smale ringer - fra totalt seks medfølgende - ved hjelp av ballistikkprogrammet. Dersmed kan du selv velge markeringene for fire andre avstander som er viktige for deg.

 

Enkel å lese

Den graverte graderte ringen for topptårnet har til sammen 70 klikk som dekker hele justeringsområdet, noe som gjør den ideell når du bruker banetabeller. Den gjør det enklere å lese merkene, og sikrer enkel bruk når som helst.

 

Brukes også som et sidetårn

BTF kan også brukes med en spesialring som et sidetårn for vindjustering eller beregning av lead-avstand.

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser