Opticron beredskapsveske MM3/MM4 50 Rett/Grønn Opticron beredskapsveske MM3/MM4 50 Rett/Grønn

Opticron beredskapsveske MM3/MM4 50

Rett/Grønn

Varenr:119285
1 790,00
-+
2 på lager

  

 

 
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Opticron beredskapsvesker
Med ei Opticron beredskapsveske permanent montert, er feltteleskopet som navnet sier alltid beredskapsklart. Denne type veske er konstruert slik at den skal stå på teleskopet også under bruk. Veska har åpning til teleskopets stativfeste, og det er åpninger med lokk/hette foran okular og objektiv, samt over fokushjulet. Stoffkvaliteten i alle Opticron beredskapsvesker er vannavstøtende og består av flere sjikt, foruten polstring.

 

For MM3 og MM4 50 GA ED teleskop

Grønne beredskapsvesker fra Opticron kalles Deluxe og har mer slitesterk stoffkvalitet og søm enn de svarte, og de har i tillegg skulderreim i neopren. Dessuten er de mer komfortable å håndtere idet stoffkvaliteten i de ikke blir glatte i regn og kulde.

 

 

Opticron beredskapsveske Deluxe Grønn
Deluxe er Opticron beredskapsveske av høyest kvalitet. Det utvendige stoffet har matt, kakigrønn overflate og er vannavstøtende og slitesterkt. Den matte overflata sikrer deg et godt og trygt grep om teleskopet også med kalde hender, og uavhengig av om hendene er fuktige eller tørre. Veska er ekstra godt polstret og har nylonfôr innerst. Den er utstyrt med nakkereim av neopren og har justerbar lengde. Neopren er elastisk og reduserer rykket på skulderen når du går i ulendt terreng. Neoprenreimas underside har en gummiliknende overflate som griper godt på tøy og hindrer reima i å skli av skulderen.

 

 

Spesifikasjoner
Materiale: Dobbelt lag stoff, vannavstøtende
Farge: Grønn

 

 

Engelsk beskrivelse
S-O-S Water Resistant Case (Stay-on-Scope)
Water resistant multi-layer padded cases individually designed to fit the exact model. Protects instrument while fitted to a tripod and in use. Includes removable end caps and adjustable carry strap.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Grønn
Modellserie MM3/MM4


Tilbehør
Opticron MM4 50 GA ED body
Kjøp
7 250,00
1
Support
Kundeanmeldelser