Nordhunt Våpenryggsekk 600D Polyester

Nordhunt Våpenryggsekk

600D Polyester

Varenr:121190
1 990,00
-+
9 På lagerBeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nordhunt Våpenryggsekk Polyester

Romslig ryggsekk med innebygget våpenetui fra Nordhunt laget av stille og slitesterkt Polyester materiale. Sekken har flere praktiske oppbevaringslommer med glidelås, samt myke og ventilerte skulderstropper og hoftebelte. Nordhunt Polyester sekken er laget for jegere og friluftsentusiaster, da den kan brukes både til oppbevaring av jaktutstyr og friluftsutstyr.

 

NB: Bilde er avbildet med loden stoff - denne sekken er produsert i Polyester.

 

Denne ryggsekken kombinerer funksjonalitet, komfort og stil for å gi deg den ultimate opplevelsen under ditt jakt- og skyteeventyr, eller på fotturen. Polyester ryggsekken er designet for å tåle naturens tøffe forhold.

 

Den er laget av slitesterke materialer og har sterke sømmer som sikrer holdbarhet i mange sesonger. Det innebygde våpenrommet er også designet for å gi maksimal beskyttelse for skytevåpenet ditt. Du kan være trygg på at våpenet ditt vil forbli trygt og sikkert under hele reisen. Nordhunt-ryggsekken er designet med komfort i tankene.

 

Det ergonomiske bæresystemet og polstrede skulderstropper gjør den lett å bære selv på lange turer i terrenget. Du vil nesten ikke merke at du har den på deg. Med flere rom og lommer er det god plass til å organisere utstyret ditt. Du kan enkelt ta med deg alt du trenger, inkludert ammunisjon, kikkert, vannflasker og mer.

Teknisk info


Alternativer
Nordhunt Våpenryggsekk Loden
Kjøp
1 990,00
8
Support
Kundeanmeldelser