Nordhunt - Utstyr for jakt og friluftsliv

OPTIKK

TURUTSTYR

JAKTRADIO

NORDHUNT

Klar til å ta jakt- og friluftseventyrene dine til neste nivå?
Produktene fra Nordhunt er laget med flere tiår med erfaring og testing under de tøffeste forhold, slik at du kan være trygg på at du får det beste utstyret for dine jakt- og friluftsbehov.
 
 

Erfaring siden 1991

Initiativet bak Nordhunt-merket ble tatt av jegere og friluftsfolk fra Jaguargruppen i Sverige og Danmark, den største uavhengige innkjøpsgruppen innen jakt og friluftsliv.
Nordhunt er bygget på mer enn tjuefem års erfaring med å teste utstyret på markedet. I alle disse årene har vi stått overfor det samme dilemmaet: hvorvidt produktet lever opp til sin lovede funksjon og kvalitet.

Funksjonalitet og kvalitet for jegere

 
Nordhunt betyr rett og slett bedre utstyr til attraktive priser. Nordhunt tilbyr et bredt spekter av produkter. Nordhunts produkter er valgt ut og godkjent av erfarne skandinaviske jegere og skyttere, med høye krav til kvalitet og funksjonalitet.

 

Produktene er laget for å håndtere det varierende skandinaviske klimaet og tøffe forhold. Kort sagt: Vi har valgt ut et bredt utvalg produkter av høy kvalitet og funksjonalitet for jegere, friluftsfolk og alle andre som elsker å være ute.