SUPERMATCH SIX  - 400 Duers magasin SUPERMATCH SIX  - 400 Duers magasin

SUPERMATCH SIX -

400 Duers magasin

Varenr:121402
28 050,00Tilbudspris
33 000,00 Ordinær pris
-+
5 På lagerBeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Supermatch 6

 

*Maskin vekt på 55 kg

*400 Due kapasitet

*Etterspenningstid på 1,5 sekunder

*100 meter kasteavstand for standard duer

*Hurtigutløserhåndtak for justeringer

*Høyde opp til 75 grader

*Vipp base opp til 40 grader fra venstre til høyre

*Høy strekkfast aluminiumsstøping reduserer     vibrasjoner og brudd

*Kablet krets med 40 AMP sikring

*Kraftig motor og girkasse

 

 

 

Bowman Supermatch Six er vår bestselgende automatiske maskin. Den har vært i produksjon i 15 år og har over den tiden blitt perfeksjonert til maskinen du ser i dag. Supermatch 6, som med alle våre produkter, er designet for å være brukervennlig. All justering, inkludert: fjærspenning, heving og tilt kan gjøres uten bruk av skiftenøkler ved hjelp av et spaklåssystem. De elektriske komponentene er designet for å være ukompliserte,

derfor er rutinemessig vedlikehold og reparasjon enkel. Hovedrammen er støpt aluminium med høy strekkfasthet som gjør maskinen sterk og holdbar. Vi bruker kun motor og girkasse av beste kvalitet fra en produsent som vi har stolt på i over 10 år for å sikre at maskinen din tåler tidens tann.

 

Supermatch 6 er ideell for skytebaner, klubber og enkeltpersoner; Den kan kaste en standard duer 100m. Den er allsidig i sin evne til å presentere et bredt spekter av mål. Ved å kunne heve fra horisontal til springende blågrønn (75°) og vippe 40° fra venstre til høyre, kan den sende ut vakre, bratte curlingmål på det ytterste. Supermatch-seksen passer godt sammen med vår lavprofils forlengende vogn eller firhjuling som tillater full bruk av vippefunksjonen samtidig som stabiliteten opprettholdes.

 

 

 

 

 

 

 

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser