Härkila Metso Hybrid jakke Willow green Härkila Metso Hybrid jakke Willow green Härkila Metso Hybrid jakke Willow green Härkila Metso Hybrid jakke Willow green Härkila Metso Hybrid jakke Willow green Härkila Metso Hybrid jakke Willow green Härkila Metso Hybrid jakke Willow green Härkila Metso Hybrid jakke Willow green Härkila Metso Hybrid jakke Willow green

Härkila Metso Hybrid jakke

Willow green

Varenr:118486
2 939,30Tilbudspris
4 199,00 Ordinær pris
10 På lagerBeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Metso Hybrid-jakken er en fantastisk jaktjakke i en elastisk, svært lydløs ullblanding, perfekt til bukkejakt og jakt tidlig om høsten. I tillegg til ullens naturlige temperaturregulerende og vannavvisende egenskaper har Metso Hybrid-jakken en vanntett membran øverst på ermene og ryggen. Det betyr at den egner seg for bruk i omskiftelig vær, men at den også har en svært god pusteevne og er veldig behagelig som smygjaktjakke.

Metso Hybrid-jakken er laget av en elastisk, pustende og svært lydløs ullblanding som er behandlet med Bionic Finish ECO® for å gjøre den ekstra vann- og smussavvisende. Jegere har til alle tider foretrukket ullklær til jakt fordi ullen er naturlig varmeregulerende og i tillegg gir svært lydløse stoffer. For å gjøre jakken enda mer motstandsdyktig overfor omskiftelige værforhold, har vi lagt inn en vanntett membran øverst i ermene og ryggen, der du er mest utsatt for å bli våt. Reguleringer nederst og ved mansjettene sikrer at jakken sitter godt når du er i bevegelse. Metso Hybrid-jakken har en avtakbar hette med glidelås. På begge sider av brystet har jakken en radiolomme med glidelås og antenneutgang, tilpasset både høyre- og venstreskyttere. Den har dessuten to store forlommer med glidelås og en mindre, innvendig meshlomme til mobilen.

Avtakbar, regulerbar hette
Radio-/GPS-lomme med antenneutgang på begge sider av brystet

Type av aktivitet:
Drivjakt, Jakttårn, Smygjagt

Materialer:

70 % polyester / 30 % ull, ullfilt, Bionic Finish ECO

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser