Härkila Metso Hybrid bukse Willow Green Härkila Metso Hybrid bukse Willow Green Härkila Metso Hybrid bukse Willow Green Härkila Metso Hybrid bukse Willow Green Härkila Metso Hybrid bukse Willow Green Härkila Metso Hybrid bukse Willow Green Härkila Metso Hybrid bukse Willow Green

Härkila Metso Hybrid bukse

Willow Green

Varenr:118485
2 449,30Tilbudspris
3 499,00 Ordinær pris
5 På lagerBeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Metso Hybrid-buksen er en virkelig behagelig jaktbukse i en elastisk, svært lydløs ullblanding, perfekt til bukkejakt og jakt tidlig i høstsesongen. I tillegg til ullens naturlige temperaturregulerende og vannavvisende egenskaper har Metso Hybrid-buksen fått en vanntett membran fra knærne og ned. Det betyr at den egner seg for bruk i omskiftelig vær, og at du kan forsere vått terreng uten å bli våt. Samtidig har buksen svært god pusteevne og er veldig behagelig på.

Metso Hybrid-buksen er laget av en elastisk, pustende og svært lydløs ullblanding som er behandlet med Bionic Finish ECO® for å gjøre den ekstra vann- og smussavvisende. Jegere har til alle tider foretrukket ullklær til jakt fordi ullen er naturlig varmeregulerende og i tillegg gir svært lydløse stoffer. I tillegg har buksen mange praktiske funksjoner som du garantert vil sette pris på ute i terrenget: Ved hoftene er det lange ventilasjonsglidelåser med innvendig mesh. Du kan dermed lufte ut hvis det er varmt, samtidig som insekter, blader og kvister holdes ute. Ved venstre hofte er det en kraftig D-ring som du kan feste forskjellig utstyr eller et hundebånd i. I tillegg til de to åpne forlommene har buksen en glidelåslomme til mobiltelefon eller annet du ikke må miste, øverst på hvert lår. I høyre cargolomme er det en patronholder til fire patroner, slik at du kan ha reserveammunisjon lett tilgjengelig. Metso Hybrid-buksen har regulering i knehasene, noe som er veldig praktisk når du beveger deg mye, og reguleringsreim ved anklene, slik at du kan stramme buksebeina tett rundt støvlene. Buksen er forsterket med Cordura® ved anklene, der den naturlige slitasjen er størst.

  •     Dobbel trykknapplukking
  •     Lett tilgjengelige lommer øverst og D-ring i venstre side
  •     Cargolommer med glidelås og patronholder i høyre lomme
  •     Ventilasjonsglidelåser øverst
  •     Hybridkonstruksjon med vanntett membran fra knærne og ned foran og bak
  •     Antisklibånd på innsiden av linningen

Type av aktivitet:
Drivjakt, Jakttårn, Smygjagt

Materialer:
70 % polyester / 30 % ull, ullfilt, Bionic Finish ECO

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser