68139

Browning A-bolt III Composite

.308 Win - 51cm - M14x1

Varenr:111319
9 490,00
-+
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Generelt om Browning A-Bolt

A-Bolt3 er en solid arvtaker etter A-bolt II.  Skyvesikring på kolbehals, sikrings-utløser, match-avtrekk, uttakbart boks-magasin (4+1), lyddempergjenger, inflex kolbekappe og button-riflet løp kjennetegner denne rifla. Maksimal kvalitet og bruks-egenskaper for pengene er vektlagt under produksjonen som foregår på Miroku i Japan. Kjempegod å skyte med, gir topp presisjon og funksjonerer utmerket, men den er ingen X-bolt. Her er litt plast og noe enklere løsninger enn på X-Bolten, men stokken er også her resonansfri og alt fungerer utmerket. Enkelte hevder den minner mye om en oppgradert Tikka.

Som hos X-bolt er A-bolt III utstyrt med en genial Inflex kolbekappe som gjør det enkelt å forlenge kolben etter behov, reduserer rekylen betraktelig og tar trykket bort fra kinnet under skuddløsning. Alle A-bolter leveres med et stålforsterket boksmagasin med høy magasinkapasitet, sikring på kolbehalsen og 3 låseklakker for sterkere låsing, kort hevarmsløft og raske skudd. Leveres som seg hør og bør blant kvalitetsrifler i flere låskasselengder, tilpasset det enkelte kaliberet. Foreløpig i short action (.308 Win m.fl.) og long action (.30-06 m.fl.)

Største-delen av riflene som selges i Norge er særnorske modeller tilpasset det norske markedet.

Generelt om A-bolt III Composite

A-bolt composite er en internasjonal standard-utgave. Resonans-fri composite stokk og matt blånert pipe, fabrikkgjenget for lyddemper.

Spesielt om A-bolt III Composite .308 Win

Pipe:

Matt blånert stål, frittliggende, håndbrotsjet kammer, fabrikkgjenget for lyddemper MF14x1,0(6G), Match-kroning

Pipelengde:

51cm

Kaliber:

.308 Winchester

Riflestigning:

1:12

Låskasse:

Short Action, matt blånert stål, 4 festepunkter for kikkertmontasjer i gjengedim. UNF 8-40

Action

Bolt-action, 60 graders hevarmsløft, forkrommet finish på boltkropp, 1.5 kg avtrekk, uttakbart boks-magasin, sikring på kolbehals, boltutløser på hevarm

Vekt:

2,9 kg

Magasinkapasitet:

4+1

Skjefte:

Svart composit 346mm, håndsvell, forlengbar Inflex kolbekappe.  

Medfølgende tilleggsutstyr:

1 stk. våpenlås

Øvrig tilleggsprodukter:

Ekstra mellomlagskiver for forlenging av stokk kjøpes for en billig penge og er samme som benyttes på X-bolt, Maxus Composite og Winchester SX3/SX4

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Våpen
Gruppe 2 Jaktrifle
Gruppe 3 Boltrifle
Kaliber .308 Win
Løpslengde 51 cm
Produsent Browning


Support
Kundeanmeldelser