Anschutz 1761D Whisper Walnut Classic cal. .22 LR 356 mm

Anschutz 1761D Whisper Walnut Classic

cal. .22 LR 356 mm

Varenr:111490
28 470,00
-+
2 på lager

  

BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Anschutz 1761D Whisper Walnut Classic 356 mm

Helt siden 1861, over hele seks generasjoner har Anschutz samlet sin erfaring og kunnskap og utviklet nå en ny modell innen premium klassen av .22 og .17hmr rifler. Alt av komponenter er perfekt tilpasset og samkjører på en måte man nesten ikke trodde var mulig.

 NB: Kun på særskilt tillatelse

Låskasse:

Grunnlaget for Anschutz sin presisjon hviler på designet av låskassen. Geometrien er hentet fra Anschutz sine match våpen med høy grad av stivhet, en flat understøtende overflate og integrert rekylklakk. Utviklingen skjer  gjennom en svært krevende produksjonsprosess og er kombinert med høy kompetanse fra noen av verdens beste børsemakere.

 

Den matte overflaten på låskassen gir den nye mod. 1761 et tidløst utseende.

 

  

Avtrekker:

Anschutz to-trinns og enkeltstegsavtrekkere har satt standarden for kvalitet, presisjon og presisjon. Det er ikke uten grunn at Anschutz avtrekkere er kjent som de beste i verden.

 

  

Løp:

Anschutz er kjent for sin presisjon. Integrert lyddemper i løpet!

 

  

Skjefte:

Den velbalanserte lakkerte valnøtt stokken gir deg en ekstremt god balanse og ergonomi. Den ser både tradisjonell ut, samtidig som den gir deg en god skytekomfort. Stokken er rett og er utviklet for å passe på høyre- og venstreskyttere. Grepet er lasergravert og gir deg et optimalt grep.

 

 

  

Magasin:

Anschutz mod 1761 har nyutviklede magasiner med rustfritt stålhus og polymer magasinbunn.

 

  

Siktemidler:

Nye Anschutz mod. 1761 leveres uten åpne sikter. Låskassen er utstyrt med 11mm skinne for montering av kikkertringer med integrert rekylklakk. Anschutz anbefaler uansett å bruke Anschutz Picatinny skinne ved montering av kikkert.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kaliber .22 LR
Kolbemateriale Oljebehandlet Valnøtt
Løpslengde 36 cm
Modellserie Anschütz 1761


Support
Kundeanmeldelser