Rizzini 550 Dobbeltrifle s/s 8x57JRS Rizzini 550 Dobbeltrifle s/s 8x57JRS Rizzini 550 Dobbeltrifle s/s 8x57JRS Rizzini 550 Dobbeltrifle s/s 8x57JRS

Rizzini 550 Dobbeltrifle s/s

8x57JRS

Varenr:104550
68 750,00
-+
Bestillingsvare (62 dager)*Forventet leveringstid kan variere.



BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Rizzini 550 Dobbeltrifle: Eleganse og ytelse i harmoni

Oppdag den overlegne kvaliteten til Rizzini 550 dobbeltrifle, et kunstverk av italiensk våpensmedkunst som kombinerer tidløs eleganse med imponerende ytelse. Designet med presisjon og lidenskap, gir denne dobbeltriflen skyttere en unik opplevelse på jaktfeltet.

 

 

Funksjoner:

 

Dobbel løpskonfigurasjon:
Rizzini 550 har to side-by-side løp, en konfigurasjon som gir skytteren muligheten til å håndtere forskjellige kalibre eller ammunisjon for ulike jaktforhold.

 

Eksklusivt treverk:
Laget med nøye utvalgt valnøtt tre, har Rizzini 550 en kolbe og skjefte av høyeste kvalitet, som ikke bare gir enestående holdbarhet, men også en estetisk appell som skiller seg ut.

Presisjonsløp:
Løpene sikrer overlegen presisjon og nøyaktighet. Enten du jakter på kort eller lang avstand, kan du stole på treffsikkerheten til Rizzini 550.

 

 

Håndgraverte detaljer:
Håndgraveringer på låskassen og andre nøkkelområder gir en touch av kunstnerisk skjønnhet til riflen, og viser Rizzinis dedikasjon til håndverket.

 

 

Justerbare sikter:
Rizzini 550 gir skyttere muligheten til å tilpasse siktene for å oppnå optimal treffsikkerhet basert på individuelle preferanser og jaktforhold.

 

 

Sidelås konstruksjon:
Med en sidelås konstruksjon utstråler Rizzini 550 eleganse, samtidig som det gir pålitelig og jevn mekanisk ytelse.

 

 

Allsidige bruksmuligheter:
Enten du jakter på storvilt, småvilt eller deltar i dobbeltrifle-konkurranser, tilbyr Rizzini 550 allsidighet og pålitelighet for enhver anledning.

 

Italiensk håndverkstradisjon:
Rizzini har en lang arv av italiensk håndverk innen våpenproduksjon, og Rizzini 550 er en hyllest til denne tradisjonen med sin utsøkte utførelse.

 

Rizzini 550 dobbeltrifle er ikke bare et våpen; det er en arv av skjønnhet og funksjonalitet. Opplev elegansen og presisjonen som kommer sammen i denne unike riflen, og ta jaktopplevelsene dine til et nytt nivå med Rizzini 550.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Kaliber .8x57JRS


Support
Kundeanmeldelser