Mantis BlackbeardX: Dry Fire Laser Training Sys med Smart Analytics+Feedbac

Mantis BlackbeardX: Dry Fire Laser

Training Sys med Smart Analytics+Feedbac

Varenr:121706
5 990,00
-+
1 På lager



BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

BlackbeardX for AR-15-plattformer tar Blackbeards evne til en helt ny dimensjon.

BlackbeardX inneholder MantisX-teknologien som har endret måten skytespillet forbedrer seg på. Ved å gi tilbakemeldinger i sanntid om skyteteknikk, med smart coaching og handlingsdyktige analyser via MantisX Pistol/Rifle-appen, vil du aldri forbedre deg raskere enn med denne kraftige kombinasjonen.

Blackbeard + MantisX = BlackbeardX

Men det er mye mer. I tillegg til statisk skytingsanalyse, låser BlackbeardX opp enestående evne til å analysere og forbedre dynamisk skyting: høyhastighetsbevegelse med multi-target-engasjementer. Det høres kraftig ut fordi det er det. Ingenting har noen gang analysert dine evner som dette før.

Du kan finne ut alt det fine her.

Installasjonen tar mindre enn ett minutt. Stikk den bakre pinnen, fjern boltholdergruppen, slipp inn BlackbeardX, sett magasinet på plass for å gi kraft, og du er i gang med løpene. Det er et bytte på 20 sekunder. Tørk fyr vekk, tell hvor mye penger du sparer med hver søte triggerpause og tilbakestilling du hører.

Hvis du allerede eier en Blackbeard, trenger du bare BlackbeardX magazine/powerbank, siden den fungerer med din eksisterende Blackbeard BCG-erstatning.

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser