GPO TAC Mono 10x42 HD

GPO TAC Mono 10x42 HD

Varenr:121779
3 695,00
-+
Bestillingsvare (9 dager)*Forventet leveringstid kan variere.



BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

GPO TAC Mono 10x42 HD

TACTICAL MONO 10x42 ED, et revolusjonerende monokoular i lommestørrelse designet for umiddelbare visuelle taktiske behov. Med en vekt på kun 380 gram og en lengde på 135 mm er denne kikkerten den første i sitt slag. Kikkerten er fullstendig gummiert for holdbarhet i krevende situasjoner.

 

TACTICAL MONO er ??konstruert med et forskjøvet MIL-retikkel, og sikrer presise taktiske målinger. Den innebygde belteklipsen gir rask tilgang, noe som gjør den til en uunnværlig følgesvenn for fagfolk i feltet. Dens eksepsjonelle klarhet tilskrives 42 mm ED-linseelementene, som garanterer en skarp og detaljert visning i alle scenarier. Den er vanntett, støtsikker og slitesterk.

 

Når tiden er avgjørende, og en rask MIL-avlesning og måling er avgjørende, står GPO TACTICAL MONO som det perfekte verktøyet, og kombinerer portabilitet, presisjon og taktisk beredskap i en enkelt kompakt enhet.

 


GPO
GPO er et tysk selskap som bestemte seg for å utfordre premiumklassen til optikkindustrien. Bak selskapet står et lite team med lang erfaring i produksjon av kikkerter og skoper. En gruppe som vet hvordan man produserer optikk i toppklasse og byggekvalitet.

Grunnleggeren, tidligere CEO i Zeiss, opprettet GPO med et mål om en mer kostnadseffektiv forretningsmodell for å kunne konkurrere med betydelig dyrere konkurrenter.

 

 


GPOBRIGHT
Hver linse er flerlagsbelagt på begge sider for opptil 99,7 % lystransmisjon per linse. I et optisk system er det summen av lystapene til alle linser og prismer som er avgjørende for den totale lystransmisjonen. Et ubehandlet kvalitetsglass kan miste (reflektere bort) opptil 5 % av lyset per linse.

 

 

Egenskaper:

  • Robust og gummiert chassis
  • Offset MIL retikkel
  • Ergonomisk fokushjul
  • GPObright™ linsebehandling

 

 

Inkludert i pakken:

  • Håndbok
  • Linseklut
  • Linsebeskyttelse
  • Honeycomb objektiv linsefilter

 

 

Spesifikasjoner:

Vekt: 380 g
Total lengde: 135 mm
Retningslinje: MILES
Forstørrelse: 10x
Objektiv linsediameter: 42 mm
Vanntett: Ja
Anti-tåke: Ja
Synsfelt, maks FOV: 102m v/1000m

Teknisk info

Produktinformasjon

Forstørring 10x
Objektivstørrelse 42


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser