Informasjon

Om Magne Landrø AS

Vår historie

Magne Landrø AS ble til i 1965 etter at offiseren Magne Landrø fikk kompaniskap i O.Moseng & Co med Oddvar Moseng. Moseng arbeidet som salgsmann, Landrø som børsemaker.

Gjennom år med gode agenturer og jevnlige utvidelser - fra O.Moseng & Co. til Magne Landrø AS - har bedriften i generasjoner forsynt norske skyttere og jegere med våpen og alt som hører til.

Vi har gått fra å være et beskjedent børsemakeri, til å bli en av innovatørene i bransjen. Foruten å være en av landets mest tradisjonsrike våpenforhandlere, er vi i dag en ledende totalleverandør innen våpen, jakt og friluft.

Siden starten i 1965, har vi rendyrket en forretningsidé med fokus på tre ting; kompetanse, kvalitet og service. Et skuddsikkert konsept som kjennetegnes av stadig flere fornøyde kunder - både innen det profesjonelle og private segmentet.

Ved siden av våre kunnskapsrike og dedikerte medarbeidere, er vi stolte av å representere flere verdensledende produsenter på sine felt. Med noen av bransjens flinkeste fagfolk i staben og markedets beste merkevarer i sortimentet, har vi funnet de viktigste ingrediensene i vår oppskrift på suksess.

Her finner du oss

I våre trivelige lokaler i sentrum av Lillestrøm, har vi både butikk, lager og verksted. Med alt du trenger under samme tak, er Magne Landrø AS midt i blinken for deg som foretrekker å få alle produkter og
tjenester hos én og samme leverandør.

Vårt omfattende sortiment har en unik bredde. Vi velger kun produsenter vi har tro på, og selger kun produkter som tilfredsstiller våre strenge krav til kvalitet og pris. Dessuten har vi til enhver tid det meste på lager - og kan som regel også skaffe andre produkter du er på utkikk etter.

Med bred erfaring og høy kompetanse, tar fagfolkene ved vårt autoriserte verksted hånd om ditt våpen som om det var deres eget.