Leica 2,4-16x56

Vi har noen Leica 2,4-16x56 av 1.gen igjen på lager til en superpris. Ikke gå glipp av dette tilbudet!

Leica Magnus kikkertsikter setter nye standarder med ny type rødpunkt, større zoomområde, bedre lysgjennomgang, større synsfelt og økt robusthet.

Om natten eller fra jakttårn viser LEICA MAGNUS 2.4-16 x 56 sin styrke med den ekstreme lysstyrken og høye kontrasten. Det enorme zoom området strekker seg fra 2.4x til 16x forstørrelse og er ideelt for skudd på lange avstander.

Dette kikkertsiktet garanterer maksimale optiske egenskaper for skyting under ekstreme forhold. Det inkluderer en maksimal lysgjennomgang på hele 91%. MAGNUS 56 modellen har også egen innstillingsratt for parallakse korreksjoner.

LEICA MAGNUS kikkertsikter har et meget skarpt og lyssterkt rødpunkt i alle trådkorsene. Dette er et resultat av et nytt antirefleks system som hindrer uønsket stråling.

Alle kontrollene er enkle å bruke, selv i mørket og med hansker på. Lang øyeavstand på 9 cm tillater sikker bruk med storkalibrete våpen.

De ytre linseoverflater er behandlet med det spesielle AquaDura-belegget som gjør at smuss og vanndråper ikke fester seg.

LINK